Кунева: ДСБ нанесе болезнен и напълно незаслужен удар по Плевнелиев

  • 23 май 2016 09:18

  • 3125
  • 6
Кунева: ДСБ нанесе болезнен и напълно незаслужен удар по Плевнелиев
© Булфото

Ако в един характер на политик чувството, че винаги е прав и егото завзема повече територия, това поставя всички в трудно положение. Този коментар по адрес на ДСБ направи в сутрешния блок на БТВ лидерът на „България на гражданите”, вицепремиер и министър на образованието Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

По думите й Реформаторският блок започнал с идеята да обединява съмишленици в център-дясно, но „тъмносините” не са направили достатъчно градивни стъпки.

Тя коментира специално решението на хората на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и да подкрепят Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за втори мандат без да са се допитали до него преди това. Дни след заявката им, държавният глава обяви с месец по-рано от по-ранните заявки, че няма да се бори за преизбиране.

„Това беше много болезнено за президента Плевнелиев, напълно незаслужен удар. Дали е от неопитност, недалновидност, или с някакъв друг подтекст, резултатът е лош”, заяви Кунева.

Тя все пак отбеляза, че за предстоящия вот е възможно „напрягане” за обща кандидатура на РБ или в дясно-център. „Навсякъде, където ходя, винаги каня всички колеги от РБ по места. По места няма напрежение, в 99,9% от местата РБ работи добре”, подчерта лидерът на ДБГ.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 беше категорична, че нейните депутати не са подкрепили преодоляването на президентското вето в замяна на гласове от ГЕРБ за антикорупционния й закон. Тя призна, че в ресорната парламентарна комисия все още няма пълна подкрепа за производствата по анонимни сигнали – въпреки гаранциите срещу злоупотреби във втория вариант на текста.

„Може да има защитени свидетели, криптирани имена... Да разчитаме на хората е това, което всяка демократична държава прави”, заяви Кунева.

Вицепремиерът, който отговаря за просветата, за пореден път заяви, че държавният зрелостен изпит през тази година е преминал успешно и драконовските мерки за сигурност са сработили.

Кунева посочи, че усилията са били насочени най-вече в опазването на класните стаи, където се провежда матурата и по-специално да не влиза информация отвън. Именно за тази цел са били въведени видеонаблюдението, разместването на зрелостниците и раздаването на химикалки.

„Когато се изтегли билетчето, когато се види темата, информацията попада в ръцете на 10-ина хиляди души”, отбеляза тя и допълни, че и пробивът в сайта на МОН е станал чак след началото на изпита. С хакерската атака вече се занимава прокуратурата.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 изрази задоволство, че този път няма данни да е изтекъл резултатът от възможните тестове преди матурата.

„Не е въпрос на игра едни деца да се опитват да преписват, пък едни родители и квестори да се опитват да ги хванат”, подчерта тя.

Вече се обсъжда и промяна във формата на изпита, в т.ч. и чрез въвеждане на отделни модули.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3125 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ьцць

2016.06.08 | 19:33

6
Не е вярно, че ударът е незаслужен.

2016.06.08 | 19:32

5
Гнусна Червена Кукувица!

2016.06.08 | 19:32

4
Помака долен педал го нахендриха,умирам си от кеф,а тая мастия какво ще плещи е все едно!

2016.06.08 | 19:32

3
А пък Червената Кукувица нанесе непоправим удар на Реформаторската общност,отдавайки се на явна проституция със силните на деня!

2016.06.08 | 19:32

2
Тая Кунева - Пръмова е от най - гнусните и най - гадните политически уроди след 1989 година ! Червена гнида !

2016.05.25 | 18:52

1
уеднаквете формата на ДЗИ, защото догодина не половината, а всички ще отидат на биология и сигурно се чудите защо? - мога да ви отговоря

Добави коментар

Водещи новини