Ева Лонгория се омъжи

  • 22 май 2016 18:52

  • 16285
  • 1
Ева Лонгория се омъжи
© Getty Images/Guliver

Ева Лонгория се омъжи за годеника си, бизнесмена Хосе "Пепе" Бастон, в Мексико, съобщи Контактмюзик. Звездата от сериала "Отчаяни съпруги" сключи брак в частен дом в градчето Вале де Браво, разположено на брега на езеро, близо до столицата Мексико.

"За сватбата бе избрана приглушена светлина”, заяви източик, цитиран от сайта People.com. „Беше много романтично. Ева носеше елегантна сива рокля. Младоженката беше със спусната коса и се усмихваше по време на цялата церемония”, споделил той.

На сватбата са присъствали около 200 гости, сред които Дейвид и Виктория Бекъм. По-рано бе оповестено, че на сватбата са поканени също певците Рики Мартин и Кейти Пери, актьорите Марио Лопес, Пенелопе Крус, Еймори Ноласко и Хайме Камил.

Носят се слухове, че Виктория Бекъм е проектирала булчинската рокля на приятелката си Ева Лонгория.

Друг източник разкри, че Ева и бъдещият й съпруг прекарали част от деня, в който е сватбата им, край басейн заедно с Виктория и Дейвид Бекъм и Рики Мартин.

„Ева беше щастлива”, поясни източникът.” Тя не показа, че е стресирана заради сватбата си. Може да се каже, че на този специален за нея ден се забавяваше много с приятелите си”, споделя информаторът, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16285 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тони Стораро

2016.05.28 | 20:45

1
евала влажен й е още кладенецът става за мачкане и гнясане

Добави коментар

Водещи новини