Уволниха зам.-кмет заради несправяне със задълженията

  • 20 май 2016 20:19

  • 2097
  • 1
Уволниха зам.-кмет заради несправяне със задълженията
©

Слави Димитров вече не е заместник-кмет на община Борован. Информацията бе потвърдена и от кмета на общината инж. Десислава Тодорова, която поясни, че Димитров е бил назначен на поста със 6-месечен изпитателен срок, който е изтекъл. Причината, договорът му да не бъде подновен е, че не се е справял със задълженията си, съобщава BulNews.bg.

В момента кметицата води активни преговори с кандидати за поста, но все още не е взела категорично решение кой да поеме отговорната длъжност. Димитров зае мястото на Веромир Спасов, който стана кмет на медковското село Расово. Преди да стане зам.-кмет, Димитров работи за кратко в Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури във Враца.

До 23 април 2012 г. бе зам.-началник на Военен гарнизон-Враца. През юни 2013 г. бе назначен за секретар на Областна администрация-Враца, където работи до декември 2014г.

Слави Димитров е роден през 1974 г. във Враца. Средното си образование завършва в СОУ „Христо Ботев”, а висше – във Висше военно общовойсково училище „Васил Левски” във Велико Търново, със специалност „Технология на полимерите”, магистър и инженер-химик. Работил е като офицер в българската армия в гарнизоните на Горна Оряховица, София и Враца.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2097 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
boikoooooooooooooooooo kurvoooooooooooooooo

2016.05.21 | 00:02

1
te vsizki gledat ot kurvata boiko kak krade i te pravqt su6toto

Добави коментар

Водещи новини