Проговори жената на полицая, чийто родители бяха убити в Пловдив (видео)

  • 20 май 2016 08:52

  • 59946
  • 5
Проговори жената на полицая, чийто родители бяха убити в  Пловдив (видео)
© Булфото

Мистерията около двойното убийство на родителите на полицай от Пловдив продължава да се заплита.

Съпрузи Цветан и Божурка Караджови бяха намерени убити преди три дни. 45-годишният им син Венцислав Караджов, служител на „Икономическа полиция”, остава в ареста. В четвъртък вечерта срещу Венцислав Караджов беше повдигнато обвинение за това, че е предоставил огнестрелно оръжие на непълнолетния си син. „Ситуацията ми прилича на нещо такова: не можаха да докажат, нямат доказателства за убийствата, но дайте сега по един по-лек член ще го осъдим", коментира Зоя Тошкова, адвокат на арестувания полицай.

До необичайното обвинение срещу Караджов се стига, след като разследващите провеждат разпит на 14-годишния му син. Момчето споменало, че преди няколко седмици баща му стрелял за удоволствие на вилата край село Дедево. „Без наше знание и съгласие се оказа, че след полунощ детето беше в следствената служба", обясни съпругата на арестувания полицай Каля Караджова пред камерите на БТВ.

Полицаят имал дългогодишен имотен спор с родителите си. Преди 18 години закупува място и построява къща, а по-късно имотът е записан фиктивно на името на баща му, разказва съпругата на Караджов. Родителите му обаче отказали да върнат къщата, а се заселили в нея. "Ние просто се опитахме да си върнем това, което е наше и което сме построили със съпруга ми със собствените си ръце", посочва Караджова. За съседите убитите Цветан и Божурка били тихи мирни хора, но зад оградата на спорния имот се разигравали грозни сцени между тях и сина им, разказва Каля Караджова.

„Пред детето ми свекър ми се опита да прободе мъжа ми в коремната област. Те постоянно ме нападаха, обиждаха ме пред детето, наричаха ме с ужасни обидни квалификации. Съответно и сина си - съпруга ми. Кълняха го с много грозни злобни клетви", разказва жената. По неофициална информация възрастното семейство е разстреляно от упор. По телата е изстрелян един пълнител. Не е ясно обаче дали жилището е обрано. Арестуваният полицай категорично отрича да има нещо общо с престъплението.

„Аз имам и други версии. Примерно, че може да има конфликт с някой от ръководството на пловдивската дирекция. Може някой да е поискал жилището възрастните хора да им го прехвърли и те да са сторили това", смята адвокат Тошкова. Телата бяха открити във вторник, но се предполага, че убийството е извършено поне две денонощия по-рано.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
59946 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.11.04 | 13:37

5
Всички съседи свидетелстват, че убитите са свестни и кротки хора! Снахичката обаче ги изкара по-черни от дявола... Бог ще раздаде правосъдие, ако полицията не може!
Емигрант

2017.11.04 | 13:37

4
Няма никаква мистерия около това гнусно убийство на родители! Търси се начин да бъде изопачена истината като натопят непълнолетното дете и таткото да се измъкне сух! Това не е работа на едно дете, да убие баба си и дядо си от упор и това е повече от ясно ! Най-гнусното е че всички служби са се вкопчили да спасяват един отвратителен престъпник.
Марина

2017.11.04 | 13:34

3
А защо досега не е използван детектор на лъжата?? Разбира се, щом родителите са мъртви, може да се говори всякакви мръсотии за тях, а жената на този изрод, разбира се, ще го защитава. Как така, те са купили къщата, а родителите къде са живяли цял живот, на поляна ли? И той ли на поляна пораснал? Само той е убиец!! Подложете го на детектор на лъжата!!!!

2017.11.04 | 13:34

2
Като и гледам устенцето на тази, ми е ясно колко амбициозна егоистка е и най-вероятно тя стои в основата на всичко! Такива жени като нея не могат да делят мъжете си с родителите им и успяват да им промият мозъците така, че да им внушат, че те са им най-големите врагове! Но всичко се връща! Пожелавам и го от сърце - Бог нито да забравя, нито да забавя!
4*4

2016.08.05 | 09:27

1
Няма да бъда на власт с цена на убийство. ... Който отнема живот на който му го е дал .... ПОЛИЦАЙ прости му Боже!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини