Владислав Горанов: Концесията на Летище „София“ е правилното решение, ще оздравим БДЖ

  • 19 май 2016 16:01

  • 2219
  • 3
Владислав Горанов: Концесията на Летище „София“ е правилното решение, ще оздравим БДЖ
©

Финансовият министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва заяви, че според тях концесията на Летище „София“ е правилно решение. „От концесията ще има огромни постъпления, които ще могат да бъдат използвани за оздравяването на БДЖ, а съща така концесионерът ще изгради едно модерно съоръжение, което ние ще ползваме, ще отчитат високи приходи, които досега летището не е отчитало“, заяви той, предаде репортер на novini.bg.

Според Горанов това не е единственият начин за оздравяването на БДЖ , но е добра стратегия.

Относно пенсионните фондове и създалото се напрежение той коментира, че ще търси диалог като изтече срокът за обществено обсъждане. Тогава ще се организира среща, на която ще се проведе обсъждане между дружествата и синдикатите, ще се изслушат страните и ще се вземе най-разумното решение. „Това е проблем, които трябва да се реши, не може да бъде отлаган, защото ще стигнем до момент, в който ще имаме пенсионирани и няма да е ясно как ще си получават пенсията по втория стълб“, отсече финансист №1.

Във връзка с купуването на ценни книжа от търговците на горива, Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва заяви, че това се отнася само за търговците, които искат да избегнат ДДС, не касае всички търговци на горива. „Много често се получава при малките доставчици да има регистрирани множество фирми, по този начин се пръска оборотът и се лъже държавата. С това целим да се преборим със сивия сектор“, каза още той.

Последвайте канала на

Калина Христова
2219 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.05.20 | 08:22

3
Не мисля да е правилно това.
Радин

2016.05.20 | 08:22

2
Наистина е правилно решение. Това го знае всеки, който поне веднъж го е ползвал.

2016.05.20 | 08:22

1
Правилно е само за тия, които ще намажат от това!

Добави коментар

Водещи новини