3 и 4 юни - рок концерт с Джон Лоутън в Музикалния театър

  • 19 май 2016 11:11

  • 1702
  • 0
3 и 4 юни - рок концерт с Джон Лоутън в Музикалния театър
©

На 3 и 4 юни (петък и събота от 19:00 ч), Музикалният театър в София Ви кани на рок концерта с легендарния вокалист на URIAH HEEP и LUCIFER'S FRIEND John Lawton.

Джон Лоутън е популярен в България като изпълнител на парчето „July Morning“. От 2004 година ежегодно изпълнява песента на концертите в Каварна - Калиакра Рок Фест, които се състоят на зазоряване на 1 юли.

Често участва и в други концерти в страната. “LONG LIVE ROCK&MUSICAL” – „да живее рока и мюзикъла” е мотото на съвместната изява на рок изпълнители от група NIGHTHEAT (Ясен Димитров - клавир, вокали, Димитър Семов - барабани, Георги Русев - бас, вокали и Светослав Михайлов - китара, вокали), Иван Иванов , фронтмен на група „Casual Threesome” и симфоничния оркестър на Музикалния театър. Диригент на оркестъра е Игор Богданов.

В концерта ще участват и звездите на Музикалния театър Олга Динова и Георги Ханджиев, добре познати имена на любителите на мюзикъла!

В програмата и в двете вечери са включени десет песни на URIAH HEEP и хитови парчета от мюзикълите на А.Л.Уебър „Котки”, „Фантомът на Операта” и рок операта „Исус Христос Суперзвезда”.

Билети за концерта могат да се закупят от касата на театъра и онлайн на сайта на театъра www.musictheatre.bg и от www.theater.bg . Цените са от 10, 20, 30 и 40лв.

Последвайте канала на

1702 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини