Прокуратурата разследва убийството на съпрузите в Пловдив

  • 18 май 2016 18:20

  • 2045
  • 0
Прокуратурата разследва убийството на съпрузите в Пловдив
© Булфото

Окръжна прокуратура-Пловдив осъществява ръководството и надзора по разследване на тежко криминално престъпление – убийство на 74-годишен мъж и на 69-годишната му съпруга в дома им в гр. Пловдив. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

Сигнал за смъртта на семейството е бил подаден на тел. 112 вчера, 17 май, и незабавно са започнали следствени действия. Разследването се извършва от няколко екипа от разследващи полицаи, следователи и прокурори и е под надзора на апелативния прокурор на Пловдив Иван Даскалов и на окръжния прокурор Румен Попов. И към този час се провеждат активни процесуално-следствени действия. До момента няма повдигнато обвинение. Във връзка със случая на 17 май за 24 часа по Закона за МВР е бил задържан В.К.

Окръжна прокуратура-Пловдив уведомява, че към този момент не може да съобщи бъдещите си действия, да разкрие установените обстоятелства и събраните доказателства, за да не се попречи на разкриване на обективната истина по делото. Повече информация по случая ще бъде оповестена в следващите дни.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2045 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини