Ревнив ром преби 79-годишната си изгора, изневерила му

  • 18 май 2016 17:18

  • 3535
  • 1
Ревнив ром преби 79-годишната си изгора, изневерила му
©

Мъж на 56 г. преби жената, с която живее, защото я заловил в изневяра. Така разказвал той пред съселяни от село Синдел, Варненско.

След инцидента гневният Илко А. хванал влака и се прибрал при майка си в село Янково, Шуменско. Междувременно 79-годишната Кръстинка получила тежък инсулт и починала.

Побойникът е открит в къщата на майка му и е задържан.

Илко живеел с по-възрастната жена от няколко години. Първо били в Девня, после заменили дома си за къща в село Синдел и заживели там. Кръстинка често се оплаквала от Илко, че пие и я бие. Ромската драма помежду им станала през уикенда. В неделя сутринта Илко казал в местния магазин, че жена му май е в кома. Свидетели я заварили в къщата в безпомощно състояние със синини по лицето. Веднага била извикана линейка, но по-късно пенсионерката издъхнала в болница във Варна.

Според запознати Илко разказвал, че всичко станало заради негов приятел, който им дошъл на гости. Той отишъл да прибере животните от паша, а като се върнал уж ги заварил в интимна поза и това предизвикало гнева му. Случаят се изяснява.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3535 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ИБРАХИМ

2016.05.20 | 08:52

1
Сигурно му е изневерила със синът му

Добави коментар

Водещи новини