Азис натисна новата на Божинов

  • 18 май 2016 07:26

  • 8299
  • 2
Азис натисна новата на Божинов
©

Фолкидолът АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. засне серия от палави селфита с новата муза на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клубБиляна Дол-Йенич. Сръбкинята бе част от приятелската компания, аплодирала звездата на концерта му в Цюрих, пише "Монитор".

Припомняме, че нападателят на „Партизан” остава близък приятел с АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., за разлика от бившата му съпруга Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, която наскоро стана за смях, пускайки снимки на певеца с наднормено тегло в предаването си „Папараци”. Партенката развесели АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., който е в най-добрата си форма от години и е изключил тотално въглехидратите от менюто си.

В YouTube вече циркулира и клипче, в което изпълнителят на „Хабиби” танцува сластно с Биляна на бара в швейцарския клуб.

АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. пусна кадрите в социалната мрежа веднага след като Николета разтръби в национален ефир, че сама е сложила край на брака си и не се вълнува от бройките на Божинов. Феновете на певеца изтълкуваха жеста като пълна подкрепа за футболиста в бракоразводната сага с Лозанова.

Последвайте канала на

Novini.bg
8299 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
хаха

2016.07.02 | 20:28

2
Дъртата котка е много оборотна, който мине я прибърсва!Сигурно си плаща за тая работа, знае ли човек!?
Gosho

2016.07.02 | 20:28

1
Kurvata sas edin hui samo nese zadovolqva !

Добави коментар

Водещи новини