Британската преса: България може да спечели "Евровизия"

  • 14 май 2016 08:58

  • 7547
  • 4
Британската преса: България може да спечели "Евровизия"
© GettyImages

Британският интернет гигант в сферата на развлекателната индустрия "Metro" публикува статия, в която авторът Бени Ройстън твърди, че страната ни има реална възможност да победи на "Евровизия 2016".

Според него коефициентът за победа на България, който е към момента е 66/1, е достатъчно атрактивен, за да може залагащите да потърсят евентуална изненада, която да им донесе значителни печалби, предаде БНТ. В материала си той припомня, че Поли ГеноваПоли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от не е участва на Евровизия за първи път и отбелязва, че снощното й класиране за финала е прието с широко одобрение сред зрителите и феновете на конкурса.

Официалното видео към песента вече наближава три милиона гледания в Youtube, а песента вече се разпространява в европейските клубове. "If love was a crime" влезе в чартовете в Литва, Норвегия, Швеция, а също така малко изненадващо се радва на значителен успех и в Гватемала.

В заключение изданието анализира и стартовата позиция във финалната вечер, като отбелязва, че Поли излиза след по-бавна песен, което ще и позволи да изпъкне.

Последвайте канала на

Novini.bg
7547 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Булгаристан-клатен 5 века робски катун

2016.06.13 | 14:27

4
О какъв срам робите да се развяват из европата

2016.06.07 | 09:33

3
Хайде хайде, ако на турците им беше хубаво с султанска турция, нямаше да се разселят с десетки милиони из Европа.

2016.05.18 | 17:40

2
БАБО ТАНАСКЕ МАМА ТИ НЕКАДЪРНА САКАТА ЧЕРВЕНА
Гост

2016.05.18 | 17:40

1
Резака иначе добре пише на български..... ко прайш в България при робите бе капут рязан, върви във развиваща се турция или още по на изток към Ирак..... ама не се на запад са ви очите. Не харесвате лъскавото щото не било по мюсулманските закони ама се там са ви очите мама ви проста.

Добави коментар

Водещи новини