Полицейският синдикат: Дянков е виновен да протестираме

  • 28 ноември 2011 07:49

  • 3316
  • 9
Полицейският синдикат: Дянков е виновен да протестираме
©

Полицаите са лишени дори от разговори с правителството, което за нас е минус.

Българските полицаи няма да поемат протести, които нарушават гражданското право.

Това каза в интервю за сутрешния блок на бТВ Илия Кузманов, зам.-председател на УС на Синдикалната федерация на служителите на МВР.

"Пълното пренебрежение на министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи към нас е една от причините да излезем да протестираме", заяви Кузманов. Той припомни, че финансовият министър ги е обвинявал, че те водят диалог през медиите, а когато са изпратили писмо с молба до него за среща, той даже не им е отговорил.

"Социален диалог в МВР има", призна синдикалистът. "Сега доколко той е ефективен, е друг въпрос", добави Илия Кузманов.

Той съобщи, че в момента се обсъждат различни варианти на протести. Един от тях е за кръводарителски кампании, а другият е ефективен протест пред Министерство на финансите, като този път ще се търси подкрепата на синдикатите в Министерство на правосъдието и на всички синдикати от МВР, каза още зам.-председател на УС на Синдикалната федерация на служителите на МВР.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3316 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2011.11.30 | 15:48

9
ne vijdate li che otivate vse po nadolo i po nadolo pod danoto ,no tova okonchatelno shte stane sled nova godina.
чоко и боко

2011.11.30 | 15:48

8
Умирайте в кофите боклуци!!!!!! Помним как бихте и затваряхте българите в Катуница!!!!Как гонихте ученици и майки с деца пред парламента през януари 2009! Дано умрете нещастници и дилъри!!!!!Сега и още пари искате за да ни биете - искайте си пари от Цар Киро и мангалите!!!!От мен само среден пръст ще видите фуражки насрани!

2011.11.30 | 15:46

3
Абе тъпи, що не се метнеш от някъде ? Кой те е бил в Катуница бе ? Оставиха ви да палите и рушите на воля, а сега лъжете баш, като мангали ! Полицаите са хора, като нас и имат право да протестират, когато правата им са нарушени ! Това че вие не протестирате, а използвате разни нещастни случаи за да вандалствате си е ваш проблем ! На полицая работата му е да пази реда и ще, не ще го прави ! Ти, като си толкова умен, що не застанеш срещу надрусана паплач, която те псува и плюе срещу щедрото възнаграждение от 500лв. на месец и тогава да даваш мнение !

2011.11.30 | 15:48

7
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M
furajki mrasni!!!

2011.11.30 | 15:47

6
Фуражки мръсни - марш у ляво - не заслужавате нищо!!! Народа ви МРАЗИ!!! Разберете го и млъкнете и се скрийте!!!
илю

2011.11.30 | 15:47

5
симеон дянков е възпитаник на световната банка и има съвсем други интереси и виждания за държавата и хората тук.той е паразит и трябва да бъде отстранен.жалко за бойко борисов
plamenp59

2011.11.30 | 15:47

4
В това правителство се слуша думата само на премиера така че Дянков не си ги смуче от пръстите а прави всичко под зоркия поглед на Борисов.Колкото до написаното тук за фуражки и подобни глупости ще задам един въпрос.Цинично е но да питам.Като ви опре яйцето до задника къде ходите да се оплаквате и да търсите защита?При същите тези дето плюете сега.Всеки от вас познава полицай.Аз също.Подложени на постоянен стрес от работата си и с по няколко кредита или лизинги.Това че в тази силова структура има недоволство и опити за решаването му говори единствено че тези хора имат глави на раменете си .
ДАНЪКОПЛАТЕЦ

2011.11.30 | 15:46

2
Стига с това МВР - само ченгета ли ще храним? - за 2010 год.са изхарчили 1.39 милиарда. Нека първо ги оправдаят с резултати, после да протестират. - мисля около 40% в МВР са без пагон - защо те да се пенсионират с 25 год. стаж? - защо МВР не си плащат осигуровките, както всички работещи. А те се плащат от бюджета - т.е. от нашите пари. - защо МВР не се реформира? МВР, МВР... стга толкова!
BG

2011.11.30 | 15:45

1
Типична БГ черта е да оплюем някой без да знаем за какво всъщност го правим. Един да излезне и да каже мен ме биха в Катуница.Ей лешпер първо се ориентирай после говори.От Пловдив ли си бе глупак беше ли с нас в Катуница,ти хвърли ли един камък по къщите на циганина та говориш.Евала на момчетата полицаи,оставиха ни да излеем гнева си,а въпреки това пак ги плюем,кво ли щеше да е ако верно ни бяха притръскали керемидите.Няма да се изказвате неподготвени ей време е да сме един народ и да скачаме срещу тея дето ни мачкат и насъскват един към друг.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини