Кунева: Оттеглянето на АБВ може да се окаже стабилизиращ фактор

  • 11 май 2016 17:29

  • 5342
  • 5
Кунева: Оттеглянето на АБВ може да се окаже стабилизиращ фактор
©

Оттеглянето на АБВ може да се окаже стабилизиращ фактор за кабинета, ако всеки го прочете правилно през своите лични ангажименти за стабилността на страната.

Това каза Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, вицепремиер по европейските политики и министър на образованието и науката, след награждаването на учители в Рилския манастир днес.

Не мисля, че за оттеглянето на АБВ от кабинета могат да се направят тежки изводи. Точно обратното, смятам, че сега, когато една политическа сила, която стои вляво от центъра, реши да вземе своя курс извън политиката на кабинета, толкова повече отговорността на дясно-центристките сили се засилва, коментира вицепремиерът.

На въпрос дали председателят на ДСБ трябва да се върне в управлението тя заяви, че това си е негово лично решение. Никой от РБ не е бил гонен, за да бъде канен да се връща обратно. Ако някой е казал, че ще бъде в опозиция, това е избор на политическа посока и аз не съм чула тази посока да се е променила, даже напротив. В последните дни прочетох, че ДСБ е твърдо в опозиция, коментира Кунева. Тя призова всяка партия да определи ясно къде се намира, за да се направи най-доброто за България.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5342 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.05.12 | 08:56

5
Куневица какви обещания даваше до преди 1 година... как не я срам? Спомням си на диванчето на Слави как се кълнеше, че няма да правят коалиция с герб... после направи коалицията и почна да се кълне, че след 1 година ще свика велико народно събрание и ще направя промени в конституцията и предсрочни избори... сега гледам, че си е забравила обещанията... #ОСТАВКА

2016.05.12 | 08:56

4
Значи, повъпроса за дестабилизацията няма какво да се тревожим! И да сме ня ясно - държава отдавна няма!!! Има една територия,дето всеки си прави каквото си иска!Чат - пат от кумува срама някой да го осъдят на пробация, за дето сгазил пиян някое детенце! И това скапано положение ,ако се дестабилизира ще е добре!

2016.05.12 | 08:55

3
От криви уста акъл не се взима.

2016.05.12 | 08:55

2
Тая дърта ковра само анално с на теслата дръжката.

2016.05.12 | 08:55

1
Скапаните ви партии вече 26 години все правят ''добро '' за България !!!!!

Добави коментар

Водещи новини