Валери Симеонов напомни: Изтървем ли България, изтървали сме всички (видео)

  • 11 май 2016 10:00

  • 2962
  • 2
Валери Симеонов напомни: Изтървем ли България, изтървали сме всички (видео)
© Булфото

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обяви от трибуната на парламента какви са целите на на ПФ през настоящата сесия. Той съобщи, че една от основните цели на Фронта е изчегъртването на корумпираните и некорумпираните, но некомпететни кадри от важни постове.

„За ПФ най – опасното е разделянето на българските граждани“, напомни той, визирайки появата на партията на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в ДОСТ.

Симеонов съобщи, че за ПФ е важно да отпадне ветото на президента Росен Плевнелиев върху Изборния кодекс. Той обяви като приоритет продължаването на строежа на оградата по границата ни с Турция, борбата с престъпността. „Ще продължим и борбата си срещу псевдо еколозите“, каза още той.

„Изтървем ли България, изтървали сме всички“, цитира  Симеонов Николай Хайтов.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС обаче припомни на патриота, че ДПС не са във властта от много отдавна и няма какво да се изчегъртва.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2962 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
АА

2016.05.15 | 01:29

2
Браво на лъжеца и демагога Валери. Става все по смешен, заприличва на Волен Сидеров. И все чете не може две думи да запомни малоумника.
123

2016.05.15 | 01:29

1
браво на Валери

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини