5 игрални филма за модерните конспирации

  • 10 май 2016 15:24

  • 2853
  • 0
5 игрални филма за модерните конспирации
©

Конспирациите винаги са били навсякъде, те ни карат да се съмняваме, да бъдем критични и да вярваме, че зад ъгъла наистина има хора с тъмни очила, черни костюми и слушалка в ухото.

За последното е малко трудно, след като светът се промени толкова бързо, че дроните летят и снимат всичко. Книгите с тайни разработки за оръжия, манипулиране на времето и дори Haarp се превърнаха в абсолютен хит и това даде една нова идея на Холивуд - филми с битка срещу системата.

Все по-често ще гледаме историята на Робин Худ и битката срещу шерифа, а гората се пренася в градската джунгла. Именно по тази причина препоръчваме няколко интригуващи заглавия, които със сигурност ще ти допаднат в една постоянно подозираща система:

Rampage

Перфектно изиграната роля на Брендън Флетчър може да Ви накара да се замислите за всички абсурдни истини, които понякога минават под радара. Уве Бол се е постарал да направи филм, чийто сценарий превърта всеки нормален човек в главата си - един ден просто да унищожи целия свят. Ако вярваме на г-н Фройд и г-н Кинг, чудовището живее във всеки и само ние сме способни да го запазим в клетката. Сигурно и затова песента на Eminem се превърна в такъв хит. Rampage разказва историята за един младеж, който постоянно бива потъпкван от системата, неговите ценности изобщо не се вписват в цялата схема и именно по тази причина стига до заключението, че има нужда от генерална промяна. Ако искате да видите как би изглеждал граф Монте Кристо в средностатистически американски град с много комплекси, препоръчваме да го видите.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2853 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини