"Опитах да имам отворена връзка, беше катастрофа"

  • 05 май 2016 16:45

  • 6568
  • 1
"Опитах да имам отворена връзка, беше катастрофа"
©

Представяме ви изповедта на една жена относно плюсовете и минусите на отворената връзка. След като изчетете нейното признание, ще ни е интересно да споделите и вашето мнение по въпроса.

Вие бихте ли практикували така наречената полиамория?

"Викаха ме, но не можех да изляза от тоалетната, където се бях скрила, за да помисля на спокойствие. Беше 2013-а, тогава бях на 25 и работех като асоцииран продуцент във вечерно шоу. А причината да седя затворена в една от кабинките на тоалетната, в състояние на крачка от истерията, беше, че в същия момент приятелят ми Джак бе на среща с друга жена. И преди да го заклеймите като подлец, ще подчертая, че той не се криеше, това не бе афера.

Той бе полиаморен, тоест поддържаше любовна връзка не само с мен, но и с други жени и то по едно и също време, като за това знаехме както аз, така и те. Понеже бях лудо влюбена в него, се опитвах да приема начина му на живот и в продължение на три години давах всичко от себе си да живея според неговия мироглед – той излизаше с други жени, а аз от време на време преспивах с други мъже.

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

woman.bg
6568 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2016.05.05 | 18:15

1
Мъжете предпочитаме открити отворени връзки или по принуда скрити изневери.

Добави коментар

Водещи новини