Каракачанов: Не бива да се дава на заден за Изборния кодекс

  • 05 май 2016 16:06

  • 1471
  • 5
Каракачанов: Не бива да се дава на заден за Изборния кодекс
© Булфото

Лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността излиза с позиция по повод информацията, че министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е склонен на отстъпки и връщане на стария вариант на Изборния кодекс – в частта му за изборните секции зад граница.

Ето какво заявява Каракачанов: Категорично съм против промяната на приетия преди седмица от Народното събрание Изборен кодекс. Не бива да се дава ход назад по отношение на правилата за разкриване на изборни секции в чужбина. Тези правила не ощетяват сънародниците ни, живеещи в Европа, САЩ и Канада, а възпрепятстват една чужда държава да се меси във вътрешните ни работи. Практиката на избори до момента сочи, че Република Турция е същинският организатор на български избори на своя територия.

Това е ярко доказателство за вмешателството на тази държава във вътрешната политика на България. Чрез гласовете от там всъщност Турция реализа своите неоосманистки амбиции, като си осигурява представителство в българската власт. На всички е ясно за кои партии говоря – това са ДПС, а отскоро и новата партия на Местан – ДОСТ, която е поредната протурска етническа партия, под подчинение директно на Анкара.

Лидерът на ВМРО предупреждава, че последните политически събития в Република Турция са ясен знак за дестабилизация, което ще доведе до несигурност в целия регион и представлява все по-голяма пряка заплаха за националната сигурност на България. Той е категоричен, че зад изкуственото поставяне на въпроса, маскиран като „правата“ на българските граждани зад граница да гласуват, всъщност стоят добре прикритите амбиции на Турция да се меси в политиката у нас.

За мен независимостта и достойнството на България са над всичко, затова народните представители от ВМРО в българския парламент няма да подкрепят връщането на старите правила за секциите зад граница и от това ще зависи подкрепата ни са правителството, казва в заключение Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1471 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.05.09 | 08:49

5
Часовникът е важно нещо.На Краси му спрял,случва се.И сбъркал воеводата времето и седнал донос да пише.И за 100хил.армия и за строителни войски и за задължително гласуване и тн.Цветанов има много,да му подари нов.Иначе ще си остане в миналото.И патките ще му се смеят.
master888

2016.05.09 | 08:49

4
putiovskite izkazvanij na borisov che nema protiv sekciite ama si govorete s valeri simeonov veche sa varha na tapotiite mi.kato ne znaesh kakvo da govorish pitai savetnicite si tikvo

2016.05.09 | 08:49

3
Абсолютно си прав, Каракачанов , хората подкрепят промените , това беше ваше предложение и го отстояваите до краи !!!

2016.05.08 | 15:09

2
Агент №1!!

2016.05.07 | 04:23

1
Интересно как по др начин правят секс кучетата Каракачанов ?!

Добави коментар

Водещи новини