Джоди Фостър със звезда на "Алеята на славата" (видео)

  • 05 май 2016 10:55

  • 1719
  • 1
Джоди Фостър със звезда на "Алеята на славата" (видео)
© GettyImages

Холивудската актриса и режисьорка Джоди Фостър бе удостоена със собствена звезда на "Алеята на славата" в Лос Анджелис. Церемонията бе посетена от още редица звездни имена от света на шоубизнеса, предаде БНТ.

Фостър става известна още на 14-годишна възраст с появата си в култовата лента на Мартин Скорсезе "Шофьор на такси" и печели награди "Оскар" за главна женска роля за превъплъщенията си във филмите "Обвиняемите" и "Мълчанието на агнетата". Плочата със звездата на нейното име е 2580-та поред.

Звездата благодари за оказаната чест и заяви, че се надява признанието да има положителен ефект върху прогресиращата ѝ кариера като режисьор. "Това е чудесно, защото е в чест на дълга кариера и на нещата, които съм направила в миналото. Но мисля доста повече за вълнуващите неща, които ми предстои да извърша в бъдеще. Аз съм млада режисьорка. Имам само четири филма зад гърба си и се надявам звезда на булевард "Холивуд" да ми помогне през остатъка от кариерата ми".

Церемонията в чест на Фостър бе посетена от нейната колежка и близка приятелка Кристен Стюарт, с която участват заедно в "Паник Стая", както и от някои от участващите актьори в най-новия ѝ режисьорски проект "Пулсът на парите". Главните роли в трилъра изпълняват суперзвездите Джулия Робъртс и Джордж Клуни.

Последвайте канала на

Novini.bg
1719 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХАНИБАЛ ЛЕКТЪР

2016.05.07 | 11:56

1
ЧЕСТИТО,КЛАРИС.

Добави коментар

Водещи новини