Алисия и Николета не пускат децата при Валери заради новата му

  • 04 май 2016 11:34

  • 16518
  • 4
Алисия и Николета не пускат децата при Валери заради новата му
©

Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб остана без децата си по Великден заради Биляна Дол. Преди празниците футболистът имаше огромно желание да се върне у нас заедно с новото си "дърто коте" и да прекара Великден заедно с децата си, играейки си на семейство, пише "Телеграф".

Нито Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, нито пък АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия били съгласни на подобна среща и бързо осуетили плановете на бившия си.

Валери дори не посмял да попита бившата си съпруга Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През дали би пуснала Никол с него и Биляна, защото бил убеден, че тя няма да му даде разрешение. Така Никол прекара един приказен Великден с майка си, боядисвайки яйца с любимите анимационни герои.

АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия все пак се престрашил да попита, но и тя не дала по-различен отговор. Певицата не искала и дума да става Валерко да се запознае и да прекарва времето си с 39-годишната Биляна, на която й се носи славата не само в Сърбия.

И двете майки са в правото си, защото искат най-доброто за децата си, а то определено не носи името Биляна Дол, по-позната като Биляна Общата. Освен с Валери, тя е мачкала чаршафите и с Ники Михайлов и Иван Иванов от националния ни отбор.

Така заради новата си дружка, с която имат връзка предимно на физическо ниво, Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб за пореден път си навлече гнева на майките на двете си деца и отново прекара празниците не с тях, а с авера си Иван Бандаловски.

Последвайте канала на

Novini.bg
16518 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Адаам

2017.02.16 | 12:17

4
Ех че му завиждате а човека ебе парцалите даже и с демографската криза се бори
Некоректен работодател!

2017.02.16 | 12:17

3
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
Истината!

2017.02.16 | 12:16

2
Валери какво ли не прави за да се изкара хетеро, но има много мъже, които са спали с него и помнят!!!
Gosho

2017.02.16 | 12:16

1
Na toq nito mu stava huq nito pak stava za basta,a i nai veroqtno detsata da sa ot komshiqta mu,napravi DNK spored mene !

Добави коментар

Водещи новини