Как да провериш дали избираш правилния телевизор

  • 04 май 2016 07:36

  • 3846
  • 1
Как да провериш дали избираш правилния телевизор
©

Спомняте ли си колко невероятно е щастието да закупите нов голям телевизор? Определено е забавно и освен това изпитвате миговете на пълно щастие, когато включите това лошо момче и забравите за старият телевизор с тръба.

Обикновено никой не мисли дали наистина новата придобивка няма да бъде огромна за хола, защото битката за 55-инчов телевизор е повече от вълнуваща. Мотото на всеки потребител остава - колкото по-голямо, толкова по-добре. Има много въпроси, на които човек трябва да отговори, преди да се опита да вкара Годзила в хола.

Едно от тях е именно закупуването на голям телевизор, който да позволи достатъчно добра картина. Според американските стандарти, покупката на 65-инчов телевизор позволява максималното качество на картината до разстояние от 2 метра.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
3846 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Некоректен работодател!

2016.05.05 | 13:51

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини