Митко Динев поиска прошка от Емануела

  • 04 май 2016 06:41

  • 13107
  • 1
Митко Динев поиска прошка от Емануела
©

Емануела се е върнала при милионерския син Димитър Динев! След като я оплю публично, приписа й почти всички земни грехове, скъсваше се да й изневерява, Митко позвъни на вратата й и поиска прошка. Тя пък му я даде.

В момента скандалната изпълнителка се хвалела с постоянно местожителство в Свети Влас при Динев. Там била заедно със сина им, който също като баща си се казва Димитър. Съжителството на двойката не е ежедневно, тъй като Емануела често пътува по участия и обикаля цяла България. Въпреки това обаче се водело, че живее при Динев, пише Всеки ден.

Самият той нямал нищо против да пътува заедно с певицата, когато има финансова възможност. Напоследък момчето е редовно обиран от пиарката си и малко е скъсал джоба..

Всичко това било направено в името на малкия Митко, но не само заради него. Въпреки взаимните нападки и жестока война, която Емануела и Димитър си бяха обявили, страстта между тях не била угаснала. Двамата все още изпитвали нужда да бъдат заедно. Затова решили да приберат томахавките, да опитат да започнат връзката си отначало и да създадат истинско семейство.

Щастливата развръзка в отношенията между певицата и милионера поне засега замразява идеята й да си купува жилище на морето. Тя от около месец беше в трескаво издирване на подходящ имот, за предпочитане на Слънчев бряг. Засега обаче решила да се съсредоточи върху Свети Влас поне до следващо скарване с бащата на детето си.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
13107 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Gosho

2016.07.13 | 13:58

1
Hmmm,prosha se iska ot svetitsa,ne ot KURVA !

Добави коментар

Водещи новини