Кит Харингтън се извини за „смъртта” на Сноу

  • 03 май 2016 18:25

  • 3715
  • 0
Кит Харингтън се извини за „смъртта” на Сноу
©

Най-голямата бяла лъжа в света на телевизионното кино – така феновете наричат кампанията около „сигурната смърт” на Джон Сноу в „Игра на тронове”, пише "Монитор".

Тя продължи точно година и се срина във втория епизод на шестия сезон, в който червената жрица Мелисандра върна към живот лорд-командира на Нощния страж. Тя упражни свърхестествените си способности върху трупа по молба на сир Давос, а напевните й заклинания бяха гарнирани с орязването на няколко кичура от косата и брадата на Сноу. Той отвори очи и си пое рязко дъх след като камерната публика на възкресението му начело с Давос напусна отчаяно стаята.

Минути след шокиращия обрат в социалните мрежи се появи видео, в което Кит Харингтън официално моли за прошка феновете, които така ловко успя да заблуди за съдбата на героя си. „Бих искала да кажа едно голямо „Извинявайте”, че излъгах всички ви. Радвам се, че хората се разстроиха от смъртта на Сноу. Мисля, че най-големият ми страх беше, че на зрителите няма да им пука, ако него го няма. Ще си кажат „Окей, Джон Сноу е мъртъв”. Но изглежда краят му е съкрушил феновете толкова, колкото и Червената сватба (б.а. епизод от третия сезон, в който ядрото на Старките бе избито от Уолтър Фрей). Вие скърбяхте за него. Което значи, че съм свършил добре работата си в сериала”, казва актьорът.

В ексклузивно интервю за Entertainment Weekly той споделя, че Джон има ключова роля за събитията в шестия сезон и той ще е „най-силният му досега”. Само преди месец, промотирайки новия си спектакъл „Д-р Фауст” в токшоу на BBC, Харингтън за пореден път потвърди смъртта на Сноу. На въпрос какво е правил на снимачния сет на сериала в Белфаст в продължение на месец той отговори „Играя труп. Обикновен труп, който няма шанс да възкръсне, нито като бял продник, нито под каквато и да било друга форма.” Междувременно социалните мрежи кипнаха с коментари около завръщането на Сноу в „Игра на тронове”. „Не знаеш нищо, Джон Сноу, нито дори как да умреш”; „Харингтън заслужава „Оскар” за едногодишната си игра пред медиите” и „Трябваше да измият косата му, за да живне?”, са малка част от най-забавните статуси по темата в Туитър. Феноменът „Игра на тронове” вълнува всеки понеделник от 21.05 ч по HBO.

Последвайте канала на

Novini.bg
3715 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини