Володя Стоянов: Ванга спаси най-малката ми дъщеря

  • 03 май 2016 11:22

  • 4156
  • 0
Володя Стоянов: Ванга спаси най-малката ми дъщеря
© Булфото(архив)

Много спомени е запазил певецът Володя Стоянов от пророчицата Ванга. Той се познавал с нея още от 1984 година, когато тя още не се била преместила в Рупите, разказва самият певец пред в. „България днес”.

Първата им среща била на една сватба, където двамата заедно изпели „Слушай как шумят буките”. Последната била през 1993 или 1994, когато пророчицата спасила най-малката дъщеря на Володя - Гергана.

„Написах песента „Балада за леля Ванга” и я занесох на Рупите. Дадох касетата на охраната, за да я занесат на леля Ванга. Тя само сложила ръката без да пуска касетофон и казала: „Много арна песна”, разказа той.

Когато отидох за дъщеря ми, Ванга видя това, което 4 снимки от рентген не успяха да установят - счупена слънчогледова семка в дясната трахея. На рентгена нищо не се виждаше. Описа как острото го няма, а само тъпият край на семката е заседнал. Още пазим в чаша въпросната семка. Създало се бактериално гнездо. Тя ни каза при кой доктор да отидем без да се лутаме. Феноменално”, сподели певецът.

Последвайте канала на

Novini.bg
4156 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини