Хаос настъпи в небето над Сицилия заради катастрофа

  • 30 април 2016 15:44

  • 17990
  • 1
Хаос настъпи в небето над Сицилия заради катастрофа
©

Хаос настъпи в небето над Сицилия около 14.30 българско време. Десетки самолети, които трябваше да кацнат на Катания, се пренасочват. Летището е затворено, има катастрофа, съобщиха от Австрийските авиолинии на пътници, които летят с редовен полет от Виена за Катания, предаде "24 часа".

В същото време от София трябваше да излети чартър за Катания. На пътниците в България е съобщено само, че ще тръгнат с 3 часа закъснение.

На столичното летище не споменават за инцидент. В нито една световна агенция няма подобна новина.

Група българи, които летят към Катания съобщават, че самолетът им на Австрийските авиолинии току що е кацнал в Палермо. Еърбъсът с почти 200 пътници е стоял дълго на пистата, а на пасажерите е съобщено, че им се търси транспорт за Катания.

В Палермо кацат други самолети заради инцидент в Катания, заради който е затворено летището от часове. Това е една от най-посещаваните дестинации от българи особено през месец май и сегашните Великденски празници .

Последвайте канала на

Росица Валентинова
17990 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.05.01 | 07:13

1
Просто самолет е кацнал без разгънат преден колесник. Отворете профила на Flightradar24 в twitter - там има и видео. Обикновено са топ водещ новинар по самолетни катастрофи.

Добави коментар

Водещи новини