Кметът на Бургас: Новината на Борисов, че няма да бъда кандидат-президент, ме зарадва

  • 29 април 2016 19:50

  • 15394
  • 3
Кметът на Бургас: Новината на Борисов, че няма да бъда кандидат-президент, ме зарадва
©

Новинатa, че няма да бъда кандидат за президент на ГЕРБ ме зарадва на Великден. Това каза пред журналисти зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов по повод изказването на премиера Бойко Борисов.

„Това ме зарадва на Великден, защото предизвикателствата и ангажиментите, които имам към Бургас и всички задачи, които сме си поставили и най-вече, които съм поел като ангажимент пред моите съграждани, трябва да бъдат изпълнени. Много е важно темпото да не бъде намалено и усърдието и енергията, които се влагат да се засилят, защото предизвикателствата са още по- големи“, заяви Димитър Николов, цитиран от Фокус.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
15394 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Аман от лакеи

2016.05.22 | 23:20

3
Ама тоя няма ли си собствено менение, или е доживотен роб -гъзoлизeц на мутрата - слънце. По-вероятно е много да му се е искало да бъде кандидат за президент, ама не го е огряло. Аман от лицемери. Тоя и софийската крадла са си лика - прилика. Ама май вече няма много за крадене и затова се оглежда за нов пост, и да си президент не е зле. Недосегаем си.
Пантофчо

2016.05.22 | 23:20

2
И мен тая новина много ме зарадва. Като те гледам, доста си по-смотан от мен, а това не е добре. Аз трябва да си остана най-смотаният български президент.

2016.05.22 | 23:20

1
AZ PAK I V SANIA SI NE ISKAM DA GO VIJDAM

Добави коментар

Водещи новини