Тренчев изложи тезата си за Изборния кодекс, Ревизоро скочи на опозицията

  • 28 април 2016 17:26

  • 3276
  • 2
Тренчев изложи тезата си за Изборния кодекс, Ревизоро скочи на опозицията
©

"Опозицията винаги се е опитвала да оспорва правилата. Тя всячески се възпротивяваше на действията ни. Отвоювахме много неща, но не може всичко. Политическите сили се съобразяват с правния кодекс при взимането на решения за изборите. Аз лично подписах документа, тъй като редица сили го одобриха, след това от опозицията напуснаха демонстративно. Това не е нормално, но се е случвало и преди, така че техните драми не ме интересуват". Това заяви пред БТВ Емил Димитров -  Ревизоро.

"Това, което съм подписал веднъж, си остава, няма да променям нищо", категоричен е той.

"Някои от критиките не са съвсем правилни. Приеха се много добри неща, сред тях е и електронното гласуване. Много е важно то да се направи по правилния начин", смята Антони Тренчев от Реформаторския блок.

"Народното събрание взе правилното решение за електронното гласуване до 2019 г.. Относно референдумите, аз заставам зад тезата, те да се провеждат заедно. Добре е за всички това. Решихме проблемите със секциите в чужбина. Всичко стана днес, опозицията няма никаква заслуга. При всеки контекст опозицията е недоволна", каза Тренчев.

Ревизоро смята, че сега, ще гласуваме по-честно от преди.

От своя страна Тренчев добави, че много от предложенията на реформаторите не са били приети и твърдо каза, че при тях е надделял здравият разум - в резултат на който, ще има подобрения в изборния кодекс.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3276 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.05.02 | 10:16

2
Ревизоро ,кога стана калайджия ,кога ти почерня дупето ? Май като биеш тупана и пада парса !

2016.05.02 | 10:16

1
Абе народа си каза какво иска на референдума и втория референдум ЗА задължителното гласуване , няма какво да се пените повече по телевизиите !

Добави коментар

Водещи новини