КАТ установили, че хора, които не могат да се подпишат, взимат книжки

  • 28 април 2016 08:25

  • 2872
  • 3
КАТ установили, че хора, които не могат да се подпишат, взимат книжки
©

КАТ са установили, че неграмотни хора, които не могат да се подпишат, са взели шофьорски книжки, показа репортаж на БТВ, позовавайки се на кореспонденция между КАТ и ДАИ. Полицаи на място или при получаване на свидетелството за управление на моторно превозно средство са установили нередностите.

Николай Колев - Босия разказа как чрез поставена в ухото слушалка и микро камери подсказвача помага на водач да вземе книжка за професионална категория.

Сред гилдията на изпитващи и инструктори има частен кабинет, който е известен като Клиниката. В него успешно издържат теоретичния изпит, хора с проблеми с четенето и писането. Валентин Атанасов, собственик на Клиниката, отрече да помагат на неграмотни да изкарат шофьорските изпити. "Остават само съмненията към школата.Рядко се случва. Повечето са редовни, хората идват и научават. По всяка вероятност има пробойни", каза още той.

Заловен е и окабелен мъж от ромски произход след положен изпит. Той е бил хванат от изпитващия.

Последвайте канала на

Калина Христова
2872 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Некоректен работодател!

2016.05.11 | 17:41

3
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
ВАЖНО

2016.05.09 | 12:24

2
ГЕЙЧО ЕЛА НА НЕСЕБЪР ДА ДУХАШ КАВАЛА.......
ВАЖНО

2016.05.09 | 12:24

1
ГЕЙЧО ЕЛА НА НЕСЕБЪР ДА ДУХАШ КАВАЛА.......

Добави коментар

Водещи новини