Заловиха 22-ма мигранти след гонка край Златоград

  • 27 април 2016 12:22

  • 2997
  • 1
Заловиха 22-ма мигранти след гонка край Златоград
©

22-ма мигранти от Афганистан са заловени след полицейска гонка край Златоград. Те били натоварени в микробус, който се движел по пътя с.Аламовци и ГКПП-Златоград, вчера към 12,00 часа.

Полицейски патрул подал сигнал за спиране със стоп палка на товарен автомобил "Мерцедес", но водачът не се подчинил и ускорил скоростта на движение в посока центъра на Златоград.

Автомобилът е последван от полицейския наряд със специален режим на движение. След преминаване по различни улици, товарният автомобил е блокиран на ул. "Възраждане", като водачът изскача и побягва.

След преследване от полицейските служители е задържан 20-годишен младеж от Видин. При проверка на автомобила е установено, че в товарното отделение се превозват 22-ма мигранти - 5 жени, 5-ма мъже и 12 деца, всички от Република Афганистан. Процесуално-следствените действия се извършват от Регионална дирекция “Гранична полиция” – Смолян.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2997 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.05.01 | 13:07

1
Водачът на микробуса да бъде даден на стадо разгонени негри от Еритрея. Няма да ми е жал изобщо за него. Орките- бой по главата с бухалката и натирване обратно през границата.

Добави коментар

Водещи новини