Янаки Стоилов: Правят се опити за съхранение на властта

  • 27 април 2016 07:33

  • 2031
  • 4
Янаки Стоилов: Правят се опити за съхранение на властта
©

Управляващите искат да пренасочат вниманието на хората от референдума с промени на поправките на Изборния кодекс. Правят се опити за съхранение на властта. Извършват се поправки като за трето четене и това поражда много въпроси. Това заяви депутатът от БСП Янаки Стоилов в ефира на БТВ.

„В Турция няма да има повече секции от преди, правят се опити гласуването да се контролира от други държави, а тук трябва да сме много внимателни“, каза още той.

„Задължителното гласуване се оказа полвинчато и безпринципно“, коментира Стоилов.

Що се отнася до големия брой кандидати за лидер на БСП, той заяви, че суматохата не е много добра. „Питам се от какво иска този стремеж. Надявам се, че не е само предвеликденско почервеняване“, каза Стоилов и добави, че е крайно време да се реализира промяната в партията.

Попитан дали ще е кандидат за президент, той заяви, че БСП все още не са започнали дебат за това кои ще са кандидатират и лични договорки няма. „Ако партията завърши успешно конгреса си – ще има силни избори“, кометира още червеният депутат.

Последвайте канала на

Калина Христова
2031 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.05.01 | 12:33

4
господин Стоилов много говорите ама нищо не казвате.

2016.05.01 | 12:33

3
Не се правят опити а вече са спечелили защото са подлоги на ЕС и САЩ и затова Орешарски беше свален от власт.
Фори

2016.05.01 | 12:33

1
Герб не спряха да парадират каква саможертва правят със задължителното гласуване и колко много щели да им се отрази това. Герб пак ще намерят начин да фалшифицират изборите и да си купят властта!

2016.05.01 | 12:33

2
Постоянно плачеш като вдовица за ...........

Добави коментар

Водещи новини