Жители на Малорад след убийството на баба: Плащаме на частна охрана и нищо не става

  • 25 април 2016 07:23

  • 2403
  • 3
Жители на Малорад след убийството на баба: Плащаме на частна охрана и нищо не става
©

В Село Малорад е извършил побой и убийство на 87-годишна жена. Според местните жители тя е била бита с щанга. Според началникът на полицията в Бяла Слатина Красимир Йончев тече досъдебно производство и не може да коментира случая. „Дали 19-годишното момче е убило или не пенсионерката ще докаже разследването. Селото е спокойно, денем и нощем обикалят две патрулки. В определени дни от седмицата ни помага и жандармерия.“, каза още Йончев в ефира на БТВ.

Според дядо Иван, който е намерил убитата жена, разказа, че на няколко пъти я е потърсил, но тя не се е обаждала. „Отворихме вратата, паспортът й беше в коридора, а навсякъде имаше разпилени документи. Видяхме я убита на леглото“, разказа още той.

Кметът Цено Цоловски разказа, че в началото на назначаването на охраната е имало видими резултати, но след време хората се спряха да им вярват и не са доволни.

„Плащаме по 10 лв. На месец за частна охрана и нищо не става“, твърдят още жителите на селото.

Последвайте канала на

Калина Христова
2403 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.05.04 | 16:02

3
Zatova pravete kato Ziganite po 10-20 deza.. za da ima koi da va zashtitava na stari godini..no do 5 godini vsichko shte e svurshilo za bulgarite nai veroiatno.
MARABA AL İŞİDİ

2016.04.25 | 15:54

1
RAKA REJEME,KRAK REJEME,GLAVA REJEME. BEZPLATNO REJEME İHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

2016.04.25 | 15:54

2
Не се прави на сириец. Познаваме те Той Каза, рече и прочие. Тъп атакист.

Добави коментар

Водещи новини