АБВ иска информация за разговорите Порошенко-Плевнелиев

  • 23 април 2016 14:14

  • 3966
  • 4
АБВ иска информация за разговорите Порошенко-Плевнелиев
© Булфото

Зам.-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в каза във Варна, че в понеделник ще внесе в президентството заявление за достъп до обществена информация. По думите му той ще иска президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да каже дали е водил разговори с украинския си колега Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември при визитата си в Киев за създаване на съвместна румънско-българо-украинска военна бригада.

За промените в Изборния кодекс зам.-председателят на АБВ посочи, че ръководството на партията се отнася негативно към намаляването на времето за водене на предизборна кампания. Според Петков има и други недообмислени текстове, които не дават гаранция, че българите ще имат възможност за демократичен и информиран избор.

Той посочи, че въвеждането на задължително гласуване не кореспондира нормално с текстовете за изваждане от списъците на негласувалите, особено като се има предвид, че до урните не стигат основно хората между 18 и 30 години, предаде БТА. Петков отчете като слабост на кодекса и непроменянето на технологията за провеждането на вота и изчистването на проблемите около подписването и приемането на протоколите от СИК.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3966 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
путин Е ОФШОРНА КУРВА КРАДЛИВА ПРОДАЖНА !!!!!!!!!

2016.06.30 | 23:12

3
рубладжиите ПРОДАЖНИ МАРШ ЗА СИБИР ВАЩА МАМА !!!!!!!!!!!!!!!!!
PUTIN E VELIK

2016.06.30 | 23:12

4
PUTIN GO NAXAKA NA BOIKO PAZAVRATA

2016.06.30 | 23:12

2
Класически руски агент. Оди си в родината бе отрепко пияна.

2016.04.25 | 11:33

1
rasim pederasa -taka go znaehme rosko ot fazanskoto v gorhìna -pulen bokluk a sega prezident

Добави коментар

Водещи новини