Новият шеф на Фонда обеща: Без забавяне при обработката на документи за деца

  • 22 април 2016 08:39

  • 2526
  • 1
Новият шеф на Фонда обеща: Без забавяне при обработката на документи за деца
©

"Няма да има забавяне при обработката на документите на деца, които кандидатстват за лечение в страната и чужбина". Това каза Владимир Пилософ, новият директор на Фонда за лечение на деца в чужбина, в предаването „Денят започва” по БНТ.

Той бе назначен на поста, след като министърът на здравеопазването Петър Москов освободи от длъжност Павел Александров, който заедно с останалите служители на Фонда, бе задържан при акция на ГДБОП и Специализираната прокуратура.

„Още вчера беше проведено първото заседание на обществения съвет, на което бяха разгледани част от най-спешните преписки на деца, които кандидатстват за лечение в страната или чужбина. И мисля, че успяхме да разгледаме половината и следващата седмица, вероятно в сряда ще има още едно заседание, на което да разгледаме останалите. Тоест на практика забавяне в разглеждането и взимането на решения няма да има”, увери проф. Пилософ.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2526 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
цацата

2016.04.22 | 13:07

1
Каква станя тя - сложихме видрата да пази рибарника. Този човек, който трябва да се грижи на болните деца е възпитал своето дете, така, че да стане един от най-изявените ДДС-измамници - Борис Пилософ, мъж не фолкпевицата Рени. Да ни е честит бай Владо.

Добави коментар

Водещи новини