Мехмед Дикме: ДПС може да подкрепи ГЕРБ на президентските избори

  • 21 април 2016 18:06

  • 6425
  • 6
Мехмед Дикме: ДПС може да подкрепи ГЕРБ на президентските избори
©

Ако Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е бил причината Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ да се разграничават от ДПС, мисля че вече този проблем е отпаднал. Не е изключено на президентските избори да се търси подкрепа от ДПС за кандидата на ГЕРБ. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ бившият земеделски министър и бивш депутат от ДПС Мехмед Дикме.

ДПС ще накарат електрората си да гласува "по съвест" за човека, който те посочат, добави той.

ДАНС трябва да спре да се занимава с кокошкарски истории и да провери фирмите около Пеевски и причината, поради която той напуска страната. Всичко, което става около Пеевски, доста сериозно е свързано и с националната сигурност, посочи Дикме.

Компанията "Булгартабак" е свързана с националната сигурност, тъй като дава работа на много хора. Дружеството трябва да се разглежда като едно стратегическо предприятие и трябва да се търсят отговори от управляващите какво става с него, подчерта бившият земеделски министър.

По думите му, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е спрял приватизацията на "Булгартабак" през 2004 г. България страда от изключително лошите решения на политиците ни в областта на приватизацията на държавните предприятия, заяви Дикме.

Не е изключено да има наложена забрана за пътуване в Турция на хора от ДПС. В Турция има изключително негативно настроение спрямо ДПС и ръководството на партията. Има тенденция за подкрепа на партията на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Въпросът не е, че избирателите на ДПС харесват Местан, а това, че вече не харесват действията на Доган. Очаквам партията на Местан да се развие в Турция още по-сериозно. И в Кърджалийско вече открито се говори за подкрепа на партията на Местан. Очаквам да видя и решенията на Националната конференция на ДПС в неделя – дали ще се продължи с авторитарния подход, или ще има промяна към демократичност. Ако се запази статуквото в ДПС, не очаквам на следващите избори да имат повече от 21-22 народни представители. Очаквам партията на Местан да влезе в парламента с 10-11 депутати, прогнозира бившият депутат от ДПС.

Ако сложим на кантара като интелектуален капацитет и като авторитет Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и сегашните трима съпредседатели на ДПС, Местан тежи много повече, каза още Мехмед Дикме.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6425 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
P

2016.04.24 | 21:01

6
az ot kak se ponia DPS e gotova da potkrepi vse koito i dade vlast i pari i izbroiavam do sega- s bsp ,posle s SDS, posle NDSV, pak s BSP i sega sa gotovi i za gerp - tyr4ina e po prodazen i ot giayra

2016.04.24 | 20:57

5
SAMO MESTAN
то

2016.04.24 | 20:57

4
КАКВИ БЪЛГАРИ СТЕ ,ЩОМ НЯМАТЕ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА ?

2016.04.24 | 20:56

3
ФАНДЪКОВА ЗАЩО НЕ Е С БЪЛГАРСКО ИМЕ
Рони

2016.04.24 | 11:32

2
ДПС са фурнаджийска лопата, Герб също!
ЗАЩО воленуглу ИЗБЯГА ОТ КАЗАРМАТА УХ МАМА ТИ ЯЛОВ

2016.04.22 | 08:58

1
АМИ хатакларъ КОГО ЩЕ ПОДКРЕПИ хихихихихихих ДОГАН ЛИ ???????????????????????????????????

Добави коментар

Водещи новини