Съдът остави в ареста трима трафиканти на нелегални емигранти (снимки)

  • 19 април 2016 18:14

  • 3736
  • 0
Съдът остави в ареста трима трафиканти на нелегални емигранти (снимки)
© Булфото

Окръжният съд в Бургас остави в ареста трима трафиканти на нелегални емигранти. Магистратите потвърдиха мярката за неотклонение „задържане под стража“ наложената от Районен съд – Средец на Радослав Димитров, Евгени Димитров и Ивайло Марков.

Те са обвинени в това, че на 9 април 2016 година, около 11.30 часа, в района на „Вълчановско ханче”, община Средец, в съучастие като извършители, с цел да набавят за себе си имотна облага, противозаконно подпомогнали, чрез осигуряване и извършване на превоз от землището на с. Факия, община Средец, към път водещ за „Вълчаново ханче” в землището на община Средец, група чужденци – 16 човека, граждани на Сирия, да преминат и пребивават в страната в нарушение на Закона – чл. 19 ал. 1 т. 1 от ЗЧРБ. Тримата обвиняеми вече са осъждани за подобни деяния.

Ивайло Марков е многократно осъждан за престъпления от общ характер, включително за тежки умишлени престъпления. Евгени Димитров и Радослав Димитров са извършили настоящото деяние по време на изпитателния срок по предишни осъждания, като Евгени Димитров е осъждан за същото такова деяние.

За престъплението, в извършването на което тримата са обвинени, се предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба, в размер от 5000 до 20 000 лв.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3736 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини