Без вода в девет квартала на София

  • 19 април 2016 08:50

  • 1211
  • 0
Без вода в девет квартала на София
©

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на Софийска вода” .

Във връзка с прекъсване на стар пожарен хидрант на ул. „Цар Иван Александър“ жк. „Света троица“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Цар Иван Александър“ от ул. „Дебелец“ до бул. „Константин Величков“

по ул. „Галичник“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Иван Александър“ ъгъла с ул. „Насте Стоянов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Д-р Стоян Чомаков“ жк. „Младост“ 1, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 130, бл. 131, бл. 27, ул. „Димитър Моллов“ №24 и №3, павилиони и пазар на ул. „Димитър Моллов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 131.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Христо Белчев“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Христо Белчев“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Уилям Гладстон“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Христо Белчев“ ъгъла с ул. „Петър Парчевич“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от бул. „Черни връх“ до бул. „Драган Цанков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ ъгъла с ул. „Христо Смирненски“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на пл. „Родина“ гр. Банкя кв. „Михайлово“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Родина“, ул. „Козлодуй“, ул. „Еледжик“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Родина“ ъгъла с ул. „Еледжик“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Света Ана“ с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Света Ана“ от №1 до №77. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Света Ана“ на площада.

Във връзка с монтаж на водомер на ул. „Шемница“ жк. „Красна поляна“ 3, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 340А, бл. 340, бл. 339 (висока зона). При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Атанас Кирчев“ срещу бл. 340А.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Емилиян Станев“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:45 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Емилиян Станев“ от ул. „Асен Йорданов“ до ул. „Вили Казасян“, ул. „Вили Казасян“, ул. „Гатьо Шишков“ №21, №19, ул. „Иван Андонов“ №3-5. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Емилиян Станев“ ъгъла с ул. „Асен Йорданов“.

Във връзка с монтаж на водомер до бл. 216 жк. „Фондови жилища“, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 216(висока зона). При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бл. 216 до хидрофора.


Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Погледец“ и ул. „Михаил Маринов“ кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Михаил Маринов“, ул. „Погледец“, ул. „Янко Забунов“, ул. „Грудово“, ул. „Равнец“, ул. „Любимец“, ул. „Доло“, ул. „Латин Колев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Спортист“ ъгъла с ул. „Любимец“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1211 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини