Пиян шофьор с мачете нападна полицай

  • 13 април 2016 12:14

  • 2589
  • 1
Пиян шофьор с мачете нападна полицай
© Булфото

Алкохолизиран шофьор е арестуван, след като налетял да бие полицай.

Екшънът се разиграл снощи около 23.50 ч. в района на кръстовището на бургаските улици „Дебелт“ и „Любен Каравелов“. Служители от Първо Районно управление забелязали лек автомобил „Мазда 6“, който се движи срещу тях криволичейки и спрял рязко пред полицейската кола, пише topnovini.bg.

След проверка на документите на водача станало ясно, че това е криминално проявеният 26-годишен бургазлия Д. Х. Той миришел на алкохол и се държал неадекватно.

Поискано е съдействие от сектор „Пътна полиция“, които да го тестват с дрегер. До идването на катаджиите Д. Х. не изпълнил отправеното му разпореждане да стои в автомобила, излязъл от купето, насочил се към единия полицай и се опитал да го удари. Униформените задържали пияния, който се присегнал към задна лява част на кръста си, но в този момент му щракнали белезници. След обиск на кръста му отзад е открито мачете, а от джоба на бургазлията е иззет нож с 15 см острие.

При пристигането на екипа на КАТ бургазлията отказал да бъде тестван с дрегер за употреба на алкохол, като продължил да се държи арогантно и агресивно. Задържан е в Първо Районно управление за срок до 24 часа.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2589 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
после да обжалва

2016.04.24 | 05:59

1
ако това беше станало в шибаната демокрация фащ ,щяха да го застрелят веднага.

Добави коментар

Водещи новини