Джамбазки за гражданските арести: Въоръженият мъж е свободен мъж (видео)

  • 11 април 2016 08:24

  • 5051
  • 9
Джамбазки за гражданските арести: Въоръженият мъж е свободен мъж (видео)
©

Очевидно е, че границата ни не се охранява добре. След като в горите ни обикалят мъже от чужд произход. Или държавата ще пази границите или ще даде възможност на гражданите да се самозащитават. Въоръженият мъж е свободен мъж. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки в ефира на БТВ.

По принцип не трябва да има граждански арести, това е работа на полицията. Границата не трябва да се нарушава. Има нагнетена омраза към тези момчета. Не мога да кажа, че това са герои. Това заяви от своя страна режисьорът Нидал Алгафари в същото предаване.

Психологът проф. Людмил Георгиев коментира гражданските арести така: „В тази напрегната ситуация, зад която се крие едно противопоставяне на религиозна основа. Ние покрай идеята за мултикултурализма забравихме за етноцентризма. Когато се създават такива конфликтни ситуации се стига до крайности“.

„Самият факт, че тези хора влизат в България по този начин, това значи че не са бежанци. Такива хора направиха много хора в Париж и Белгия много хора нещастни“, заяви Джамбазки. Алгафари го контрира, че това не са такива хора. Терористите не са бежанци, а са местни, припомни той.

Психологът предупреди, че се надига една много опасна вълна на противопоставяне в Европа.

Светът се променя много драстично, води се война, предупреди Джамбазки.

Гостите коментираха и учредяването на партия ДОСТ. Учредяването на партия ДОСТ е провокация и заплаха за националната сигурност, обяви евродепутатът Ангел Джамбазки (ВМРО).

Новата партия на изгонения от ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в беше учредена вчера в НДК. На събранието присъстваха близо 1000 души, сред тях бяха турският посланик Сюлейман Гьокче, както и представители Партията на справедливостта и развитието в Турция, на Партията на националното движение и на Републиканската народна партия.

Остра реакция в социалните мрежи предизвика изказването на Семир Ялчън от Партията на националистическото движение в Турция. „Където и да се говори турски език, това място за нас е част от нашата родина“, каза Ялчън. „Това е недопустима намеса в суверенна държава. Смятам, че тези партия е крайното изражение на турската инвазия”, коментира още Джамбазки.

Според проф. Людмил Георгиев ДОСТ може да се разглежда като заплаха. "Сега се вижда, че в 26-годишния преход ДПС запази етническия мир и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е следвал една светска и българска национална политика, коментира професорът, който преди години беше част от ДПС".

Според режисьора Нидал Алгафари изказването на Ялчън е продиктувано от факта, че в Турция има друг манталитет и друг изказ и е израз на това, че държавата защита своите граждани навсякъде по света. Хвала на такива политици, защото нашите не го правят, коментира Алгафари.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5051 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Попа

2016.04.21 | 16:56

9
Не граждански арести, а граждански екзекуции трябва да има на границата.
расиста Жамазки

2016.04.21 | 16:56

8
Тоя расист Жамбазки да почне да заловява наркодилъри и контрабандисти.Невинниет измъчени хора са лесна плячка за селските бабаити!

2016.04.20 | 09:17

4
Защото целта им не е да се интегрират, а да разсипят Европа!

2016.04.20 | 09:17

3
И защо тези нещастни и измъчени хора идват в Европа и искат да наложат техния си начин на живот вместо да се интегрират?
bravoDjambazki

2016.04.21 | 16:56

7
Борисов обяви от борда на "Дръзки": Пазим здраво границите! (СНИМКИ) без подводни ци и ввс кво пазиш бе тва да не ти е обект на ипон склад за цигари и отпред сотаджийската патрулка позьорBALKAN KAPULU 4ERSHIA ISLJAMIA VUPROS MESTAN ZASHTO E NA SVOBODA I KOI UPRAVLJAVA SLUJBITE NI I ZASHTO SKOPCI SA NI POLITICITE

2016.04.21 | 16:56

6
Djamba3ki e kurva
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kurviiiiiiiiiiiiii

2016.04.21 | 16:56

5
trima prodajni i3rodi
фен на Джамбазки

2016.04.20 | 09:17

2
Абе джамбазки смрад гнусна, кога ще започнат да ти плащат да ни защитаваш от мутрите в тази държава? Долна твар си ти....

2016.04.20 | 09:16

1
Всички, преминали границата незаконно, /не през КППтата/ са престъпници, без значение от кой етнос и религия са. За преминаване на граница се изискват надлежните за случая документи. Всичко останало е демагогия и простотия.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини