Пиян рецидивист се блъсна в патрулка

  • 10 април 2016 17:46

  • 2711
  • 1
Пиян рецидивист се блъсна в патрулка
©

Рецидивист на 22 години от Разград се блъсна в патрулка, докато шофира пиян, а в колата му е имало наркотици, съобщи "Дарик". През нощта на 8 срещу 9 април Румен Минков на няколко пъти се изплъзвал на автопатрулния екип.

Около 7:30 часа на 9 април той навлязъл с управляваното от него BMW по ул. "Плевен". Отново отказал да се подчини на подадения от автоконтрольорите сигнал за спиране и опитвайки се да избяга, блъснал с колата си полицейския "Опел Астра". Дрегерът показал, че мъжът е с 1,48 промила алкохол в кръвта, а в колата е намерен метаамфетамин на прах.

На всичкото отгоре той нямал право да шофира заради предишно прегрешение - на 14 февруари тази година той врязал колата си в стъклото на бензиностанция в Разград.

С прокурорско разпореждане 24-часовото му задържане е удължено на 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство за пет престъпления: шофиране пиян, управление без книжка, възпрепятстване на държавен орган да изпълни задълженията си, хулиганство съпроводено със съпротива срещу орган на властта и съхраняване на наркотици.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2711 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.04.10 | 17:53

1
искал е да избяга с % та , ама тия не са от вчера

Добави коментар

Водещи новини