Почина мъжът, който бе пометен от влак на жп прелез край Благоевград

  • 07 април 2016 14:19

  • 1722
  • 0
Почина мъжът, който бе пометен от влак на жп прелез край Благоевград
©

Почина 42-годишният Димитър Тодоров, който в съботa бе пометен от влак на неохраняемия ж.п. прелез край благоевградското село Бело поле. Той е издъхнал в реанимацията на „Пирогов”, съобщава struma.bg.

Mъжът имаше тежка черепно-мозъчна травма. Извършена му бе коремна операция за овладяване на вътрешен кръвоизлив от спукан далак. Преведен бе в централна реанимация, където въпреки усилията на лекарите издъхна.

На съпругата му също е извършена операция и тя остава в реанимация с комбинирани наранявания по тялото, сред тях гръдна травма със счупени ребра. Малката Теодора, която също пострада в тежката катастрофа на жп прелеза, е преведена от реанимация в детска неврохирургия на столичния институт „Пирогов“. Детето, което е на 1 година и 9 месеца, е спокойно и в съзнание, състоянието му е стабилно и след няколко дни ще бъде изписано.

Семейството пострада тежко, след като пътническият влак премаза лекия им автомобил на път за дома им в село Българчево. Инцидентът се случи в събота вечерта. Жп прелезът в този участък е само със светлинен и звуков сигнал, липсата на автоматична бариера е причина за честите пътни инциденти.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1722 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини