Кола изгоря в Пазарджик, разследват дали е палеж

  • 06 април 2016 18:06

  • 2178
  • 2
Кола изгоря в Пазарджик, разследват дали е палеж
© Getty Images/Guliver

Лек автомобил „Тойота” е изпепелен след среднощен пожар на пазарджишката улица „Батак”, съобщават от полицията.

Сигналът за инцидента е получен около 3,30 часа тази нощ. На мястото веднага били изпратени екипи на Противопожарната служба, но междувременно огънят унищожил колата напълно. На местопроизшествието е извършен оглед, изяснява се дали причините довели до възникването на пожара са свързани с умишлени действия или техническа неизправност. По случая е образувано полицейско производство.

Това е шести подобен случай само за последните няколко месеца. През това време пламнаха колите на шефа на Районната прокуратура Васил Кацаров, на неговата колежка Васка Наскова, на началника на полицейското управление в Пазарджик Ненко Годжевъргов, както и на адвокат Николай Чалъков. За неговия автомобил експертизи също сочат палеж. Без връзка с тях е подпалено возило в Панагюрище, за което официалната версия е, че мотивът е ревност.

От полицията заявяват, че не може да се каже дали и сега причината за пожара е палеж, поне докато не излязат експертизите. Има данни за това и те се проверяват, но се работи и по други версии. Собственикът – 28-годишен бизнесмен, не е от полицейските или правните среди, но е син на един от следователите в Пазарджик, показа наше проучване.

Последвайте канала на

Калина Христова
2178 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Petya

2016.04.07 | 00:09

2
A da se vidi dali ima neshto vrazka s delata sreshtu IMAMITE?

2016.04.06 | 23:41

1
Когато няма правосъдие, хората го прилагата сами. Радвайте се, че този поне не убива директно. Браво на деятеля, явно има за какво да се случва на определен кръг от хора.

Добави коментар

Водещи новини