Бившата на Деян Донков се грижи за бременната Радина

  • 31 март 2016 14:56

  • 7607
  • 1
Бившата на Деян Донков се грижи за бременната Радина
© Булфото

Бившата жена на Деян Донков Анастасия Ингилизова помага на колежката си и настояща половинка на Динката Радина КърджиловаРадина Кърджилова Радина Кърджилова e българска актриса, родена в град Бургас. През 2009 година завършва НАТФИЗ с бременността. Ингилизова не се отлепи от Кърджилова по време на премиерата на филма на Ивайло Христов „Каръци”, съобщава „Телеграф”.

Донков играе главна роля в лентата, а сред специалните гости беше и синът му от Анастасия Деян Донков-младши.

Яна Йорданова с баща си Валери Йорданов получава поздравления за ролята си от Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на и Радина Кърджилов/ Булфото

Бившата и настоящата на актьора са изключително близки. Освен че споделят една гримьорна в Театъра на армията, Ингилизова съветва Кърджилова за бременността, раждането и бебето. Радина се оказа приятелка и с Донков-младши.

Без своята половинка пристигна главният герой в лентата Ованес Торосян. Само с приятелки бе и главната героиня Елена Телбис. На събитието присъстваха повечето актьори в лентата, продуцентът Асен Владимиров, композиторът Кирил Дончев и синът му Антони Дончев.

Последвайте канала на

Novini.bg
7607 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.04.04 | 14:41

1
Представям си бившата колко е щастлива, че се е отървала от Д.Д.

Добави коментар

Водещи новини