Лилия Маравиля и Михаил Билалов представиха втория сезон на сериала „Връзки“ (снимки)

  • 29 март 2016 18:10

  • 4149
  • 0
Лилия Маравиля и Михаил Билалов представиха втория сезон на сериала „Връзки“ (снимки)
© Булфото

На ексклузивна премиера в кино Cine Grand, City Center Sofia представиха първи епизод от втори сезон на сериала „Връзки“. Дамският канал FOX life ще излъчва новия сезон на сериала от 4 април всеки понеделник от 22:00 ч. Освен в България, поредицата ще се излъчва и в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

На премиерата присъстваха Пейо Николов, собственик на продуцентска компания „Емо Вижън“, Весела Димитрова, програмен директор на FOX Networks Group за Балканите, двете сценаристки на сериала – Ваня Николова и Нели Димитрова, както и актьорите от сериала – Лилия Маравиля, Михаил Билалов, Анета Сотирова, Анжела Недялкова, Лорина Камбурова, Илиана Лазарова и Николай Ишков.

„Благодаря на целия екип на FOX, че повярва в проекта и ни помогна да реализираме втори сезон“, каза продуцентът на сериала Пейо Николов. „Повече от 10 години каналът FOX life не e подкрепял друг български проект, но сега ни подадоха ръка. Сигурни сме, че ще оправдаем доверието“, допълни той.

Весела Димитрова, програмен директор на FOX Networks Group за Балканите, добави: „Връзки“ излезе извън границите на България. Той не е само български, а е един модерен сериал. Не ни беше трудно да вземем решение и му дадохме международна сцена, защото не прави компромис с качеството “.

Сюжетът във втори сезон на „Връзки“ ще продължи да разкрива сложните, напрегнати и комични взаимоотношения в едно на пръв поглед нормално семейство и хората от близкото им обкръжение. Продължението на историята отново засяга темите за стойностите на днешния брак, неговия смисъл и безсмислие, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрекъснатото търсене на идеалния партньор.

Последвайте канала на

Novini.bg
4149 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини