Стотици зрители гледаха "Под прикритие" (снимки)

  • 21 март 2016 14:22

  • 5054
  • 1
Стотици зрители гледаха "Под прикритие" (снимки)
© Булфото

Любимият на хиляди зрители български сериал "Под прикритие" се завръна в ефира на БНТ снощи. Стотици фенове изгледаха първия епизод от сезон 5 на сериала в зала 3 на НДК. По червения килим преминаха продуцентите, сценаристите, режисьорите и повечето от актьорите, участващи в продукцията, за да видят за първи път своето творение.

И този път филмът предлага много екшън, а снимките на сезона продължиха няколко месеца. На магистрала "Хемус" беше заснета една от най-сложните каскади в него - падане на бус от над 100 метра след зрелищна гонка с полицията в сюжета. Продукцията ще изненада публиката с неочакван сценарен ход и нови талантливи актьори. В компанията на вече познатите имена на Владимир ПеневВладимир Пенев Владимир Пенев е министър на културата в служебното правителство Марин Райков от 12 март до 29 май , Захари Бахаров , Мариан Вълев , Ивайло Захариев, Кирил Ефремов, Бойко Кръстанов, Йоана Темелкова, в нови драматични образи влизат Христо Петков, Дарин Ангелов, Силвия Петкова и Димитър Бенекин. Продуцент на сериала е Българската национална телевизия, а изпълнителен продуцент - "Камера Ентъртейнмънт". Режисьори на новите 12 епизода са Виктор Божинов, Зоран Петровски и Димитър Митовски.

Последвайте канала на

Novini.bg
5054 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Сингх Лакшми

2016.04.04 | 12:33

1
Страхотен е. Прилича на нашите от Индия. 30 секунди диалог, 3 минути кадри на физиономии на фона на страховити музикални фрагменти и 2 минути продуктово позициониране.

Добави коментар

Водещи новини