Харесайте facebook страницата ни

Тотю Младенов: Няма да подам оставка - трябва да запазя социалния мир

Оставката най-лесно се подава, но по-трудното да се опиташ да изпълниш ангажиментите към премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила и управляващата партия ГЕРБ. Това заяви в предаването „Тази сутрин“ по БТВ министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в ... към профила . Ако моята оставка ще запази социалния мир съм готов да я подам, но смятам, че на този етап това ще бъде безотговорно.

ГЕРБ завари 60% от пенсиите да се плащат от данъци, а останалите от осигуровки. 2 млрд. лв. дава държавата от данъците, за да покрие дефицита в осигурителната система. По отношение на промените в стажа за пенсиониране Тотю Младенов коментира, че разчетите са били правени с прогнозата че тази година Европа и България излизат от кризата. В момента кризата се задълбочава и у нас тенденциите са такива. Натискът върху осигурителните системи става огромен. Затова е необходимо, за да спасим пенсиите трябва да изтеглим напред реформите, посочи социалният министър.

Всеки има право на протест, но ако се проведе национална стачка, от това ще пострадат работниците и бизнеса. Преди 10 г. съм работил в тази сфера и знам, че за синдикатите и бизнеса е много важен социалния диалог. По-добре лош диалог отколкото никакъв, категоричен е Тотю Младенов. По-разумното сега е да седнем, да продължим с диалога и да не бавим реформите.

Не коментирам вицепремиера Симеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е ... към профила , защото сме от един екип, ръководен от премиера Бойко Борисов. Премиерът е човекът, който дава гаранции за управлението, категоричен е Тотю Младенов.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
penis za gerb (гост)
22.11.2011 | 21:43

Забележете,ангажиментите му са към премиера,а не към НАРОДА! Мрете кучета герберастки!

Рейтинг:
 
2
(гост)
22.11.2011 | 14:46

Посетете официлниа сайт за България на McDavid спортна медицина www.sportnamedicina.com

Рейтинг:
 
4
(гост)
22.11.2011 | 21:42

Никакви оставки, дръж здраво, лесно няма!

Рейтинг:
 
6
1 (гост)
22.11.2011 | 14:46

W W W . O R I G I N A L N I.BE - - - ЗАКУПИ ЛЮБИМАТА ФУТБОЛНА ФЛАНЕЛКА - сезон 2011/2012!!! БЪРЗО И ЛЕСНО С ЕДНО ВЛИЗАНЕ В САЙТА !!!

Рейтинг:
 
5
 
Добави Коментар