НСО обяви обществена поръчка за купуването на нови гуми за трактор

  • 17 март 2016 11:25

  • 2199
  • 2
НСО обяви обществена поръчка за купуването на нови гуми за трактор
©

Националната служба за охрана (НСО) обяви обществена поръчка за купуването на нови гуми за автопарка си, като сред тях търси и гуми за трактор. Поръчката "Доставка на гуми за леки автомобили, камиони, автобуси и селскостопански машини" е обявена на 9 март и прогнозната ѝ стойност с ДДС е 79 хил. лв.

Гумите за трактор вероятно са нужни за ловното стопанство "Кричим" в гр. Стамболийски, което тя стопанисва.

Припомняме, че с решение на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 от 2014 г. бившата царска резиденция беше предоставена на службата за охрана, като тя получи и допълнително 180 хил. лв. за поддръжката на имота, пише offnews.bg.

Обявената от НСО поръчка е за новопроизведени гуми от Европа, Япония или Южна Корея. Доставчиците трябва да могат да предоставят всички размери летни и зимни гуми, посочени от НСО. Доставчикът може да е производител или представител на фирма за гуми. НСО също така ще иска постоянен онлайн достъп до складовите наличности от гуми и актуалната ценова листа на дребно.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2199 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ХАХАХА ХА

2016.03.17 | 14:20

2
ТРЯБВАТ ГУМИ ЗА ТРАКТОРА И РЕМАРКЕТО В КОЕТО ВОЗЯТ ГЮБРЕ

2016.03.17 | 12:09

1
И аз така казвам, ама гумите трябва да са бронейбойни и да държат на гранатомети иначе Трактора ще се счупи :-))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини