Тотю Младенов: Ако каже Борисов, веднага си хвърлям оставката

  • 21 ноември 2011 14:42

  • 1189
  • 0
Тотю Младенов: Ако каже Борисов, веднага си хвърлям оставката
©

Премиерът е напълно прав. Работата му е да критикува тези министри и тези министерства, включително и мен, ако не съм си свършил работата.

Трябва да направя всичко, за да си свърша работата. Това заяви на пресконференция в МТСП министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко след среща с президентите на Конфедерацията на независимите синдикати в България и Конфедерацията на труда „Подкрепа” Пламен Димитров и Константин Тренчев.

На въпрос - дали би си подал оставката, ако му я поиска премиерът, министър Младенов посочи: "Когато каже премиерът, винаги съм готов на това".

„Споделих моите притеснения за БДЖ и опасения, че трябва юридически да се видят нещата още веднъж. Ще бъде много неприятно, ако има неща, които не са съобразени със закона. За БДЖ им казах, че ако искаме да спасим системата в БДЖ, това което заявява и министърът на транспорта, ако искаме да запазим всички хора, които работят там – трябва да се направи тази реформа много бързо. Дал съм на Агенцията по заетостта да работи още отсега по профилите на онези хора, на които им предстои да бъдат съкратени, за да им се окаже максимална помощ”, каза Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1189 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини