Трайчо Трайков: Време е за референдум за шистовия газ (видео)

  • 21 ноември 2011 08:32

  • 2867
  • 10
Трайчо Трайков: Време е за референдум за шистовия газ (видео)
©

Хората трябва да бъдат спокойни, няма да се случи нищо, което не отговаря на най-високите стандарти по отношение на шистовия газ. Това заяви в предаването Денят започва по БНТ министърът на икономиката, енергетиката и турзма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Не трябва да се обръща внимание на лъжите и манипулациите за сондиране край Рогозина. Там се правят вертикални сондажи по класическата технология за конвенционален газ, а не за шистов газ. Никога няма да видите тези хора да протестират срещу замърсяването от Кремиковци, а се ориентират към платежоспособни поръчители. Чудя се дали не е време да се направи референдум за шистовия газ, защото тогава се слага една платформа и хората преценяват, убеден е министърът на икономиката.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ни каза, че сме рушветчии. Никога у нас не е имало процедура, където бонусът влиза директно в бюджета, а не в джоба на договарящите. От другата страна има хора да се оправдаваме, че правим нещо, което никога не се правило в България и да ползваме всички богатства на България, заяви Трайков.

Гърция и Италия са страните от ЕС, с които поддържаме най-тесните си контакти. Не е бъдещето шиенето на ишлеме в развитието на икономическите връзки убеден е Трайков. При задълбочаване на кризата ще понесем щети, сигурен е икономическият министър

Последвайте канала на

Novini.bg
2867 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Гого

2011.12.29 | 14:06

10
А кога ще направят референдум за заплатите на депутатите и тяхната бройка във парламента?

2011.11.26 | 19:28

9
"Никога у нас не е имало процедура, където бонусът влиза директно в бюджета, а не в джоба на договарящите." Трайчо, благодарим ти, че си толкова откровен.
Бля бля

2011.11.26 | 19:27

8
"Хората трябва да бъдат спокойни, няма да се случи нищо, което не отговаря на най-високите стандарти по отношение на шистовия газ." Не ми се вярва то Борисов не знаеше, нищо за това преди хората да започнат да протестират камоли, спазване на някакви високи стандарти. А и скоро имаше незаконни сондажи в Добруджа на румънска фирма, и пак въпроса се потули и нищо не се чу след това. Тука има някакви големи интереси за да се подминава толкова лекомислено този въпрос.

2011.11.26 | 19:26

5
гаранция Бойко знае МНОГО повече по всички теми от нас, има кой да му казва всичко. просто това в момента не е било на дневен ред, имаме много по-сериозни проблеми, като започнем с това, че България няма производство, няма индустрия, а искаме заплати - ОТ КЪДЕ ? лесно е всеки да седи зад бюрцето (както и аз) и да иска по-голяма заплата, ама няма откъде. държавите с ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, имат ПРОИЗВОДСТВО, имат ИНДУСТРИЯ, която изхранва държавата и служителите

2011.11.26 | 19:27

7
достатъчно ще е да се промени закона собственоста на откритото находище. сега ако открият газ в ваш имот ще ви отнемат имота срещу нищожно обещетение, нека това се промени и да си остава ваша собственост като собственика определя как и колко да му се плаща за добиваното
петков

2011.11.22 | 07:30

1
Това, може да се случи само в САЩ. Тук тъпите управляващи, не могат да промуеят това заслепени от алчност да прибират каквото могат от обикновените хора :P

2011.11.26 | 19:26

6
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com

2011.11.26 | 19:26

4
Че вие отдавна ползвате всички богатства на България и точно за това народа седи и гледа а до него стигат само трохите....ама като са овце а вие сте вълци така е!

2011.11.26 | 19:26

3
Няма да се върна в България докато не видя в страната да има средна класа, както е в държави като Германия, Англия, Франция и т.н.

2011.11.26 | 19:25

2
vreme e da se promeniat zakonite konstityciata na balgaria ne za shistovia gaz samo da drankate i zablyjdavate horata zashtoto taka shte sviknali.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини