Димитър Стоянов: Готов съм да сменя Волен Сидеров (видео)

  • 21 ноември 2011 07:58

  • 7794
  • 13
Димитър Стоянов: Готов съм да сменя Волен Сидеров (видео)
©

Решението за изключването ми от Атака е противоуставно и незаконно, тъй като съм назначен от конгреса на партията. Това заяви в предаването Денят започва по БНТ евродепутатът Димитър Стоянов.

Не може в късна доба да се събере някаква тричленка да ме изключи. Бомбата за изключването ми беше хвърлена в обществото с една цел – Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да избяга от отговор на въпросите дали има конгрес на партията и дали той ще поеме отговорност и ще подаде оставка. Волен му се ика да отговори с „не, няма да се си подам оставката“, но резултатите изглеждат кофти, заяви Стоянов.

Едни от най-големите грешки бяха свързани със събитията през май в Батак и джамията Баня Башъ. Не може да твърдиш, че защитаваш православната църква и да преследваш представителите на църквите и да ги гониш от трапезата за помена.

Напрежението пред Баня Башъ беше провокирано от лошата организация на това мероприятие. Те не успяха да се справят и се стигна до тези ексцесии. Затова също носи отговорност лидера, убеден е Димитър Стоянов.

Може и да съм подписвал, всеки подписваше тогава договори. С този мистериозен отговор евродепутатът отговори на въпроса дали и той е станал жертва на договорите за 150 000 евро, предлагани на депутатите.

Имаше заседание на парламентарната група на Атака, но изведнъж започна да се дебатира защо не съм бил в НДК, изтъкна Стоянов. Под достойнството ми е да бъда на място, където се размахват сексатрибути. Преди две години след парламентарните избори доста хора искаха оставката на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не бягаше от отговорност. Какво излиза че бившите комунисти са по-демократични от партията оглавена от първия редактор на в. Демокрация, риторично запита евродепутатът. Не смятам, че трябва да благодаря на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, аз съм си вършил работата в партията така, че станах депутатът с най-много мажоритарни гласове, убеден е Димитър Стоянов.

Пред ТВ 7 Димитър Стоянов заяви, че обвиненията, че заедно с Капка Сидерова и Бойко Борисов той участва в сценарий за разбиване на Атака е сваляне на дебата под турски сериал. Това са безумни обвинения и отново бягане от отговорност, всеки, който едва ли не се познава с Бойко Борисов участва в заговор, Половината свят се познава с Бориов, това означава ли, че те участват в заговора, попита евродепутатът. Никога не е имало сделки под масата по време на добрите отношения между Атака и ГЕРБ.

Ако бъда издигнат на предстоящия Национален сбор на партията за лидер на Атака съм готов да предложа алтернатива за развитието на формацията, заяви Димитър Стоянов. Той обаче отхвърли идеята, че може да се издигне сам. Трябва да се спре разрушаването на партията, убеден е евродепутатът.

Последвайте канала на

Novini.bg
7794 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2015.01.19 | 16:17

13
toq cirk ataka produljava
petar

2015.01.19 | 16:17

12
митко педерасчето

2015.01.19 | 16:17

11
intriga toia oligofren da go izbyta ot vlasta ,prosto zagovor.tova e iasno .
000

2015.01.19 | 16:16

6
Да се издигнеш щеметно в една партия благодарение на един човек и след това да го сринеш-това е предателство.А ако си бил и доведен син на този човек-то тогава подло се намесват и други квалификации.Не съм била фенка на Сидеров,но ако този поведе Атака,истински се страхувам от крайния екстеримизъм,до който ще доведе партията.

2015.01.19 | 16:17

10
ne se pritesnqvai, ekstremizum nqma da ima. pishlemeto s vid na autist prosto iska da lapa poveche, che sega mu se vidi malko kato evrodeputat na tatko :)
gogo

2015.01.19 | 16:16

9
Волен си е виновен че го издигна тоя тъп и гаден олигофрен !!!
nara

2015.01.19 | 16:16

8
Mitkoo hrani kuche da te lae ... vun boklucite ot ATAKA!

2015.01.19 | 16:16

7
То и аз съм готов да го сменя и без това съм без работа!!!
vandim

2015.01.19 | 16:15

5
Малее, какво принципно "стокхолмско синдромче". Как ли има широк достъп до всички по близки до правителството медии. Не съм фен и на Волен, ама този дори и след 6 години из Европа има поведение, говор, излъчване и и обличане на селянин без колело.
Ани

2012.01.19 | 18:48

4
Младеж,скрит зад Волен стигна до Европарламента.Сега защо биеш отбой?Та и ти си като него момчето ми.Даже си и по лош в пъти от него.Нищо.Животът ще те удари и тебе.Всяка дяволия се заплаща ,малкия.ВСЯКА

2012.01.19 | 18:46

2
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com

2012.01.19 | 18:46

3
ше та плювна в окото ей, майка ти дееба проста

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини