Съпруга на червен експерт е новият министър на правосъдието?

  • 21 ноември 2011 07:13

  • 6394
  • 8
Съпруга на червен експерт е новият министър на правосъдието?
©

Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент, изпълнителен директор на асоциация “Прозрачност без граници”, филиал на международната организация “Трансперънси интернешънъл”, вероятно ще е новият министър на правосъдието. Това пише в. “Труд”, като се позовава на източници от Брюксел.

Неправителствената организация, чиято основна цел е противодействие на корупцията на национално и регионално равнище, работи в тясно сътрудничество с Европарламента, Европейската комисия и ОЛАФ.

Познавайки добре работата й като шеф на “Трансперънси интернешънъл” у нас, от Брюксел дават отлични референции за Ковачева. Те са поискани от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Още в нощта на балотажа на 30 октомври той заяви, че вече има фаворит за поста на избраната за вицепрезидент досегашна титулярка на правосъдното министерство Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на. Борисов обаче бе категоричен, че ще го “осветли” на 1 декември.

“Не е тайна името на новия министър. Няма да бъде депутат. Защото много е важно реформата в съдебната система да продължи така, че да работи в много тесни връзки с Брюксел”, обясни тогава премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент е юрист, магистър по право, специалност “Правораздаване”, а от февруари тази година е доктор по международно право и международни отношения. Ковачева е съпруга на Венцислав Караджов, който е член на ЦИК от квотата на БСП. От “Позитано” 20 си спомниха, че той е бил препоръчан за органа от бившия МВР шеф и настоящ соцдепутат Михаил Миков.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
6394 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
стиви

2011.11.22 | 00:09

1
vlady-абе жената е експерт и знае далаверите в съда забъркани от гоце и бсп
AJ4A

2014.04.03 | 19:48

8
Какво знае тази бе. Тя не е влизала в съдебна зала!!! Знае от къде изгрява Слънцето .. на нейната улица обаче!!!! Аман от про-руски и болшевишки карикатури от "кариерата". Цял живот са я пазили за ....... "разплод", не за работа!!!! Виж какви хранилки само са й намирали - институт по правосъдието към БАН, международна неправителствена организация и т.н. Поредното доказателство, че всичко се прави НЕ ЗА ДА ИМА РЕАЛНИ ПРОМЕНИ В БЪЛГАРИЯ, НЕ ЗА ДА СА ДОБРЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, А ЗА ДА ИЗЛЪЖАТ ЗАПАДА, ЧЕ НЕЩО СЕ ПРАВИ, ЧЕ ИМА ПРОМЕНИ!!!! Назначават се .......... "топли връзки" със Запада, които явно за това са и "създадени" - като се наложи да изпълнят ролята на ТРОЯНСКИ КОН в евроструктурите!!!! Дами и Господа от ЕВРОПА - СЛЕПИ ЛИ СТЕ ИЛИ ЗА ПОРДЕН ПЪТ ЩЕ ЖЕРТВАТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, КАТО ГИ ОСТАВИТЕ ДА БЪДАТ САТЕЛИТ НА ЗЛОТО НАРЕЧЕНО КОМУНИЗЪМ-БОЛШЕВИЗЪМ!!!!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!
vlady

2011.11.30 | 14:48

7
ГЕРБ = БСП Нищо ново под слънцето - КОМУНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ !!! =========================================
vandim

2011.11.30 | 14:48

6
То май и "калинката" Калинка беше приета от Европа или от отделни нейни чиновници ?!? Въпроса е какво ще свърши за БГ?

2011.11.22 | 00:46

2
Какво да свърши за българия - НИЩО! Защо да прави нещо за народа, като целта на всички налапали какала е да си ДООПРАВЯТ тяхното поужение.
777

2011.11.27 | 04:56

5
Бойко,ти фопкгърли ли търсеше за правосъдието?Те не искат бутафория.Там е държавния печат,даваш ли си сметка за безумното решение?Стоп,до тука беше!
Боже

2011.11.27 | 04:48

4
Комунизмът се завръща в съдебната система.Борбата срещу корупцията,не се води от корумпирани. Американците от Бивол,ти го казват,Бойко.Спри се!Какво правиш,столът ти се клати,от тази крадла,Диана.
SHOPA

2011.11.22 | 06:59

3
Корумпирани ченгета остават в ареста : : Novinar.netadv.novinar.net/.../korumpirani-chengeta-ostavat-v-aresta_NTQ0Oz...Не ви върши работа? Можете да блокирате резултатите от adv.novinar.net, когато влезете в профила си, за да търсите.adv.novinar.net - Блокиране на всички резултати от adv.novinar.netОзначихте това обществено с +1. Отмяна 27 апр 2002 – Тарторът на групата Владимиров (на снимката) делял по 1000 лв. на месец с колегите си Венцислав Караджов, Петьо Цолов и Росен Стойнов. ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини