Проф. Божидар Димитров: Мигрантите купуват деца, за да ги съжаляват и после ги изоставят (видео)

  • 03 март 2016 08:39

  • 5368
  • 3
Проф. Божидар Димитров: Мигрантите купуват деца, за да ги съжаляват и после ги изоставят (видео)
© Getty Images/Guliver

„Не съм казал, че мигрантите трябва насилствено да бъдат покръстени“, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия проф. Божидар Димитров.

Той припомни, че има бежанци, които приемат доброволно християнството, когато се запознаят с него. Професорът даде пример с иранката, която живее в България и е сменила религията си.

Проф. Димитров заяви, че вярва, че бежанската криза може да продължи десетилетия. Според него се повтаря историята с хуните. „Сирийците в момента са само 20% от мигрантите“, добави той.

Историкът е категоричен, че Европа ще затвори границите си. В капан, според него, ще останат 7000, 8000 души, ще има някоя друга жертва и после всички ще си отидат.

Проф. Божидар Димитров обаче заяви, че изобщо не се страхува за България и напомни как из европейските медии се е разпространил слуха, че на българските граници бият мигрантите. Той е категоричен, че държавите в Европа трябва да се пропускат майките с децата. „И на мен ми се къса сърцето за тях“, каза историкът, но напомни, че много от децата са купени от мигрантите, за да могат да достигнат до последната си точка и после ги изоставят.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5368 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.03.15 | 14:53

3
Всичко е тъпня при исляма

2016.03.13 | 11:57

1
това са безмилостни убийци

2016.03.13 | 11:57

2
Да така е, те са долна паплач за която живота на децата им не е нищо. А жените им нямат право на собствена мисъл.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини