Принцовете на XXI век: богати и красиви

  • 14 февруари 2016 08:36

  • 2999
  • 1
Принцовете на XXI век: богати и красиви
©

Къде живеят съвременните принцове и как изглеждат? Какво е да си наследник на престола в наши дни?

Нека да разгледаме няколко от принцовете на XXI век.

Принцът на Бруней

Наследникът на Бруней Ал-Мухтади Билла Болкиах от раждането си е галеник на съдбата. Той има късмета да е първороден син в многодетно семейство, което е едно от най-богатите в света. Бруней е абсолютна монархия. Ал-Мухтади има 11 братя и сестри, родени от четирите брака на султан Болкиах. Родителите му са братовчеди. И докато с втората и третата си съпруга монархът успя да се разведе, лишавайки ги от дворцови предимства, то първата и главна съпруга, майката на принца, е винаги с него.

Обучението на принца бе дълго и подробно. Негово кралско величие е завършил университета в Бруней и в Оксфорд, допълнително е изучавал Коран и дипломация. Ал-Мухтади не е светски човек. То не се ползва с повишен интерес от страна на папараци, но възглавява кабинета на министрите на Бруней. През 2004 година снимки на разкошната сватба на принца със 17-годишната Сара бяха разпространени из цял свят. На тържеството присъстваха князе, крале и султани от съседни страни.

По време на сватбата принцът е на 30 години. Към днешна дата той има 3 деца. Ал-Мухтади има колекция от спортни коли от цял свят, увлича се по плуването, футбола и билярда. Не е далеч денят, в който ще седне на престола, тъй като баща му скоро ще навърши 70 години.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2999 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Принцеса

2016.02.15 | 04:32

1
Този ли е красавец? Предпочитам жаба.

Добави коментар

Водещи новини